Shit më shumë me Veglën kërcyese të Kapjes së Plumbit

Jeni të lodhur duke pritur që vizitorët e faqes suaj të internetit të ndërmarrin veprime? Me dritaret kërcyese të faqes në internet, ju mund të jeni në kontroll dhe të rritni shkallën tuaj të konvertimit. Pavarësisht nëse keni nevojë për më shumë shitje ose regjistrime, dritaret kërcyese mund t'ju ndihmojnë të merrni rezultatet që dëshironi.

Tërhiq njerëzit të abonohen

Popup-i është një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar një audiencë dhe për të marrë abonentë. Duke u shfaqur kur vizitorët janë gati për t'u abonuar, mund të siguroheni që të tërhiqni vëmendjen e tyre dhe të kapni adresën e tyre të emailit ose numrat e telefonit. Kjo mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të rritur listën tuaj dhe për të mbajtur njerëzit të kthehen në dyqanin tuaj.

Image

Ndaloni braktisjen e vizitorëve

Po kërkoni të rrisni normën e konvertimit të dyqanit tuaj? Me mjetin tonë të fuqishëm dhe të lehtë për t'u përdorur, ju mund të krijoni dritare kërcyese dhe rrëshqitje të synuara që do t'i shtyjnë vizitorët tuaj të ndërmarrin veprimet që dëshironi të kryejnë. Pra, pse të presim? Regjistrohu për CloudCart sot dhe shiko rezultatet vetë!

Mbajeni bazën e të dhënave tuaja të kontakteve në përputhje me GDPR

Me GDPR në fuqi të plotë, është e rëndësishme të siguroheni që kontaktet tuaja të marrin vetëm mesazhet që duan të marrin nga ju. Kutitë tona të zgjedhjes për secilën listë e bëjnë të lehtë që kontaktet të zgjedhin marrjen e llojeve të ndryshme të emaileve dhe opsioni për të shtuar një konfirmim të dyfishtë të zgjedhjes siguron që ata vërtet duan t'i marrin ato emaile.

Merrni vëmendjen e vizitorëve tuaj në kohën dhe vendin e duhur me funksionin tonë Pop-up për Dyqanin tuaj Online!

Icon
Përcaktoni se ku!

Me dritaret tona të përgjegjshme, ju mund të përcaktoni se ku shfaqen dritaret tuaja kërcyese.

Icon
Vendosni kur!

Pasi përdoruesi të ketë lëvizur nëpër ekran, pasi ka qëndruar pak kohë në faqe ose kur përpiqet të largohet nga Uebi. Zgjedhja juaj!

Icon
A do të rishfaqet?

Kur? Ju mund t'u jepni vizitorëve tuaj një shans të dytë për t'u bërë Kontakte. Është gjithmonë një ide e mirë!

Image

Promovoni oferta speciale

Po kërkoni të kryeni një shitje flash? Apo ndoshta dëshironi të ofroni një zbritje për klientët për herë të parë? Ju mund t'i bëni të dyja me dritaret tona të lehta për t'u përdorur. Thjesht shtoni ato në dyqanin tuaj dhe shikoni shitjet që vijnë.

Biznesi është në CloudCart, edhe ju jeni të mirëpritur!

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit