Zgjidhje të nivelit të lartë B2B

Automatizoni përpunimin e porosive me një dyqan online B2B të lehtë për t'u menaxhuar me pafundësi mundësi zhvillimi dhe nuk kërkohen aftësi të avancuara teknike.

Prezantimi efikas i biznesit

Ndryshoni me lehtësi dizajnin dhe informacionin e produkteve dhe shërbimeve tuaja - tregoni pse klientët duhet punoni me ju dhe fitoni më shumë.

Image

Rritni porositë dhe vlerën mesatare të tyre

Shitet për shitësit, shpërndarësit dhe markat e bardha, me kushte çmimesh të personalizuara dhe paketoni zbritje në katalogët e produkteve tuaja.

Komunikim i shpejtë me partnerët

Kanale të shumta për mesazhe të personalizuara për grupet partnere në shpërndarjen tuaj rrjeti: Viber, email, Facebook, Google dhe të tjerë.

Përmirësoni proceset e biznesit tuaj

Kurseni mundin, paratë, orët e panevojshme të punës duke përdorur automatizimet, veçoritë dhe integrimet e gatshme të platformës.

Icon

Inventari

Sinkronizoni inventarin me softuerin e magazinës dhe ERP.

Icon

Integrimet

Zgjedhje e gjerë e mënyrave të pagesës dhe transportit me faturat automatike të uljes.

Icon

Lidhshmëria

Lidhje fleksibël API për modifikime dhe punë me softuer të palëve të treta.

Konsultohuni me ne

Mbështetuni te ekspertët tanë të tregtisë elektronike për t'ju ndihmuar të optimizoni kostot tuaja dhe të rrisni fitimet tuaja.

Klientët e CloudCart

Image

CloudCart na ofroi mjetet e nevojshme. Më pëlqen se si zgjidhin të gjitha llojet e problemeve.

ProMask
Image

Me CloudCart, ne ndërtuam dyqanin tonë online, duke sinkronizuar informacionin nga disa softuer në vetëm dy javë

BMW
Image

Si reagime për punën time dhe komunikimin me CloudCart - admirim. Jashtëzakonisht profesionistë, ata kanë zhvilluar platformën e tyre në mënyrë që njerëzit si unë (pa asnjë përvojë) të mund të përballojnë veten!

3MG Bonev
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odit voluptate blanditiis illo in, soluta exercitationem. Eveniet ea, perferendis optio tempore, porro quidem eos cum hic officiis harum necessitatibus, laboriosam ex?

BMW
Image

За 2 седмици с CloudCart изградихме нашия онлайн магазин, синхронизиращ информацията от няколко софтуера.

BMW
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odit voluptate blanditiis illo in, soluta exercitationem. Eveniet ea, perferendis optio tempore, porro quidem eos cum hic officiis harum necessitatibus, laboriosam ex?

BMW

Komuniteti i
Sipërmarrësve

Mirësevini në familjen e dyqaneve të suksesshme online!

111

milion përdorues unikë

2.4

mln porosi të vendosura

158

mln qarkullim

Biznesi është në CloudCart, ju jeni gjithashtu të mirëpritur!