Automatizimi për më shumë shitje

Automatizimet e shumta që ka Cloudcart do ta bëjnë punën tuaj më të lehtë dhe do t'ju kursejnë burime dhe kohë.

Kaloni nga çdo platformë

Transferimi i automatizuar i dyqanit tuaj aktual në internet nga çdo platformë tjetër për rezultate më të mira dhe pa humbur asnjë SEO.

Sinkronizimi automatik

Lidhni dyqanin tuaj online me tregjet, faqet e krahasimit dhe rrjetet sociale dhe përdorni sinkronizimin e automatizuar të produkteve në dhe nga dyqani juaj nëpërmjet CSV dhe XML Feed.

Rrjedhat e produktit

Shfrytëzojeni gjenerimin e automatizuar të flukseve të produkteve nëpërmjet CSV dhe XML Feed dhe siguroni informacione të përditësuara për çmimet dhe disponueshmërinë e produkteve tuaja për partnerët dhe rishitësit.

Porositë e braktisura

Mund të konfiguroni një kujtesë të automatizuar për një porosi të braktisur, në një interval të caktuar kohor, përmes emailit, sms, Viber ose Messenger dhe të ofroni një ofertë shtesë në mesazh.

Faturë dhe shënime krediti

Kurseni kohë me gjenerimin e automatizuar të faturave dhe shënimeve të kreditit. Faturat janë në format PDF për klientët tuaj dhe në format EXCEL për kontabilitetin tuaj. Ju gjithashtu mund të ndryshoni dizajnin e tyre.

Njoftimet automatike

Klientët tuaj dhe të gjithë administratorët e dyqanit tuaj mund të marrin automatikisht njoftime me email për aktivitete specifike të dyqanit ose kur statusi i porosisë është ndryshuar.

Para ne dore gjate dorezimit

Ju mund të konfiguroni paratë në dorëzim në dyqanin tuaj online si një mënyrë pagese. Dhe vendosni që porositë të shënohen automatikisht si të paguara pas njoftimit nga kompanitë korriere për para të paguara në dorëzim ose porosi postare.

Menaxhimi i porosive

Me CloudCart ju mund të gjeneroni automatikisht faturat e ngarkesës, të anuloni me lehtësi porositë dhe t'i dërgoni informacion klientit për ndjekjen e dërgesës. Ndjekja e porosive është e thjeshtë dhe e përshtatshme.

Përdoruesit e ftuar

Kur një përdorues blen nga dyqani juaj si mysafir, sistemi krijon automatikisht një llogari për një përdorues të regjistruar. Ky është një cilësim i karrocës që mund ta ndryshoni gjithmonë.

A jeni gati për të filluar?

Konsultohuni me ekspertët tanë të tregtisë elektronike dhe zbuloni se si mund t'ju ndihmojmë të rritni biznesin tuaj.