Kompleti i marketingut në CloudCart

Platforma e automatizimit të marketingut të shkallës së ndërmarrjes e krijuar për bizneset e ecommerce.

Platforma e fushatave të CloudCart

Rriteni biznesin tuaj në internet me një grup të plotë zgjidhjesh për ndërtimin e faqeve Landing me konvertim të lartë, shitjet e larta dhe shitjet e kryqëzuara, rishikimet e klientëve, email, Webpush, Viber dhe marketing SMS..

Icon
Motori AI për Persona në kohë reale

Tani e tutje do të punoni vetëm me njerëz të vërtetë, pa pajisje, pa email të rremë, pa llogari të shumta

Icon
Format e regjistrimit, dritaret kërcyese dhe njoftimet

Ndërtoni një dritare të mrekullueshme dhe shirita njoftimesh me ndërtues vizual pa kod të lehtë për t'u përdorur

Icon
Motori i segmentimit në kohë reale, miqësor për përdoruesit

Segmentim i shpejtë, i thjeshtë dhe i grimcuar për produktet e blera, sjellja e shfletimit të faqes në internet, vlera e porosisë dhe më shumë

Icon
Kanale të shumta komunikimi

Përdorni Email, Viber, SMS, Web push dhe më shumë, për të biseduar me klientët tuaj ekzistues ose të ardhshëm në shkallë

Icon
Automatizimi i rregullt ose i fushatës

Gjeni flukse të njohura të ecommerce, të tilla si seritë e mirëseardhjes, përsëri në magazinë, shfletoni braktisjen ose përdorni fushatat (transmetimet) një herë për të mbajtur audiencën tuaj të informuar.

Icon
Nuk ka nevojë të bëni ASNJË integrim

Asnjë javascript, asnjë fragment tjetër! Punoni me të gjithë bazën tuaj të të dhënave nga dyqani juaj CloudCart në dyqanin tuaj CloudCart

Image
Icon
Rritni shitjet me prova sociale

Paraqit komentet, vlerësimet, pyetjet dhe përgjigjet, në pikat kyçe në dyqanin tuaj. Trego përmbajtjen e klientit gjatë gjithë udhëtimit të blerësit.

Icon
Dalloni në Google SERP

Fitoni trafik me cilësi të lartë përmes partneriteteve të CloudCart me Google. Shfaq përmbajtjen e krijuar nga përdoruesi me pagesë dhe rezultatet organike të kërkimit.

Icon
Verifikuar nga CloudCart

Paraqitni dyqanin tuaj me distinktivin Verified by CloudCart që u garanton klientëve tuaj se të gjitha komentet janë reale

Icon
Shfaq automatikisht komentet më të mira

Ju vendosni rregullat për të shfaqur vetëm komentet që përputhen me kriteret tuaja. Ju jeni në kontroll.

Rritni ROI-në tuaj me Udhëtimet e Klientëve

Ndërtoni nga e para ose përdorni shabllone për të ndërtuar faqet tuaja të uljes me konvertim të lartë Me Visual NO-Code Landing Page Builder ju mund të krijoni faqen tuaj përfundimtare të uljes.

Përdorni mbi 10 miniaplikacione jashtë kutisë për të shfaqur produktet tuaja të paraqitura, markat më të mira, kategoritë kryesore, koleksionet inteligjente, komentet e klientëve dhe më shumë

Modele të paracaktuara të postës elektronike që konvertohen

Zgjidhni nga dhjetëra shabllone dizajni tërheqës, gati për t'u personalizuar në pak minuta me një ndërtues email-i të lehtë për t'u përdorur, zvarrit dhe lësho.

Icon

Krijoni emaile me pamje të mrekullueshme, pa nevojë për përvojë në dizajn.

Icon

Një ndërfaqe e freskët dhe miqësore thjeshton rrjedhën tuaj të punës

Icon

Përmbajtje e personalizuar me variabla të paracaktuara

Shërbimi i shkurtimit të lidhjeve falas

Dyqani juaj CloudCart vjen me shkurtues lidhjesh falas të para-ndërtuar për gjurmim të saktë të konvertimit. Gjurmo me lehtësi Hapet, lexon, identifikon pajisjet, kursen para për mesazhe SMS më të shkurtra.

Pyetjet e bëra më shpesh

Cili është çmimi për përdorimin e CloudCart Marketing Suite

Ndryshe nga shumë softuer të tjerë, ai në CloudCart nuk ka dallime në aftësi dhe funksionalitete. Paketa përfshin gjithashtu njoftime falas dhe të pakufizuara me email dhe ueb push. Ju mund t'i gjeni çmimet në bazën e abonentëve dhe t'i shikoni ato këtu here

A mund të përdor fushatat CloudCart me platforma të tjera të ecommerce?

Fushatat CloudCart janë ndërtuar për të punuar ekskluzivisht me platformën CloudCart.

Biznesi është në CloudCart, edhe ju jeni të mirëpritur!

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit