Dizajn i bukur i postës elektronike
I bere lehte

Redaktori i lehtë për t'u përdorur i email-it i CloudCart ju lejon të krijoni email të bukur dhe të përgjegjshëm në pak minuta – pa pasur nevojë të kodoni. Thjesht tërhiqni dhe lëshoni rrugën drejt gazetave mahnitëse, emaileve të automatizuara dhe më shumë.

Nuk kërkohen aftësi kodimi

Redaktori ynë zvarrit dhe lësho ju ndihmon të krijoni emaile tërheqëse dhe profesionale.

E bukur dhe responsive

Përmbajtja juaj duket e mrekullueshme në të gjitha pajisjet e ndryshme, shfletuesit dhe klientët e emailit.

Personalizoni emailet tuaja

Përdorni etiketat e bashkimit për të personalizuar emailet tuaja me informacione dinamike

Promovoni Produktet tuaja

Zvarritni dhe lëshoni produktet e dyqanit tuaj online direkt në emailet tuaja

Image
Icon
Zvarrit dhe Lësho

Icon
Përmbajtja dinamike

Icon
Mjetet dhe blloqet

Icon
Zhbëj & Ribëj

Modele të ndërtuara për çdo nevojë

Filloni me një kanavacë të zbrazët ose filloni procesin tuaj të projektimit me një nga shabllonet tanë të gatshëm të emailit 100% falas.

Image
Ac quis
Image
Ac quis
Image
Ac quis
Image
Ac quis
Image
Ac quis
Image
Ac quis
Image
Ac quis
Image
Ac quis
Image
Ac quis

Biznesi është në CloudCart, edhe ju jeni të mirëpritur!