Fito me CloudCart

Bëhuni partneri ynë i filialit dhe ofroni një zgjidhje moderne të tregtisë elektronike. Merrni komisione nga të gjitha shërbimet në platformë.

Ekosistemi Profesional i Ekspertëve

I mirëpresim të gjitha talentet tuaja! Ofroni shërbimet tuaja të tregtisë elektronike për tregtarët në internet në CloudCart.

Bashkohu tani
Krijoni dizajne të bukura

Tregtarët tanë po kërkojnë aftësitë tuaja të shkëlqyera krijuese për të bërë një dizajn uebi elegant dhe të shitur përmes ndërtuesit tonë intuitiv të tërheqjes dhe lëshimit.

Funksionalitete për zhvilluesit

Mundësitë e pafundme të Open SaaS dhe API-së së CloudCart ju japin lirinë për çdo modifikim dhe funksion për nevoja specifike të klientëve.

Prezantoni një fotografi mbresëlënëse

Ndihmoni sipërmarrësit me fotosesione unike të produkteve për të tërhequr vëmendjen e klientit të tyre dhe për të nxitur dëshirën për të blerë.

Krijoni prodhime spektakolare video

Ndihmoni promovimet e biznesit me video shpjegues dhe produkte, reklama, intervista dhe prodhime.

Influencuesit e frymëzuar

Mbështetni tregtarët online me aftësitë tuaja të vlefshme të prezantimit emocionues të produkteve dhe ktheni ndjekësit tuaj në klientë të tyre!

Shërbimi i qendrës së thirrjeve

Përmirësoni rezultatet e tregtarëve të mëdhenj në internet me shërbimin dixhital të klasit të parë dhe optimizimin e rrjedhës së punës.

Strategjia e marketingut dhe markës

Ndihmoni mijëra tregtarë të rrisin biznesin e tyre dhe identitetin e markës me grupin e pasur të mjeteve të marketingut të brendshëm dhe aplikacioneve të jashtme të CloudCart.

Zgjidhjet e Agjencisë së Reklamimit

Menaxhoni reklama efektive në Facebook dhe Google, marketing me email, mesazhe Viber dhe ndihmoni lehtësisht bizneset në internet të zhvillohen në Bullgari dhe në mbarë botën.

Sugjeroni kontabilitet të besueshëm

Ofroni shërbime cilësore dhe të sakta të kontabilitetit në përputhje me kërkesat dhe praktikat e mira rregullatore vendore dhe ndërkombëtare.

Ofroni shërbime kryesore ligjore

Ofroni shërbime ligjore me cilësi të lartë për t'i bërë tregtarët tanë elektronikë ligjërisht të denjë dhe të mbrojtur.

Administrata profesionale

Mbështetni aktivitetet tona të suksesshme të tregtarëve me shërbime administrative të shpejta dhe cilësore për dyqanet elektronike.

Përkthimi dhe lokalizimi

Ofroni përkthime të ekspertëve në dyqanet e internetit të tregtarëve për t'u përshtatur lehtësisht në tregje të ndryshme të huaja.

Shisni ekspertizën tuaj dhe merrni komisione nga të gjitha shërbimet e tjera në platformë

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit