Marketing efektiv për shitje të vazhdueshme

Tërhiqni klientë të rinj në internet dhe rrisni fitimin tuaj me këshilla të besuara të ekspertëve dhe mjete të përshtatshme marketingu dhe reklamimi.

Reklamim në Facebook dhe Instagram

Arritni klientët me interes për produktet dhe shërbimet tuaja me një strategji të mirë reklamimi, oferta të parezistueshme dhe rimarketing të vizitorëve të dyqanit tuaj.

Reklamimi në Google

Përdorni reklamat "Kërko dhe afishoni" për më shumë trafik në dyqanin tuaj online nga njerëzit që janë në kërkim të mallrave tuaja dhe i tregtoni ato me sukses.

Marketingu i mediave sociale

Porosit mirëmbajtje profesionale të llogarive tuaja në Facebook & Instagram apo rrjete të tjera dhe kohë të lirë për menaxhimin e biznesit.

Marketingu me email

Zhvillimi dhe mirëmbajtja e ekspertëve të komunikimit me kosto të ulët dhe shumë efektive me klientët tuaj të cilët do të blejnë rregullisht dhe afatgjatë nga ju.

Viber & SMS marketing

Dërgojini blerësve tuaj mesazhe të personalizuara me ofertat dhe njoftimet aktuale në telefonat e tyre inteligjentë personalë.

SEO

Ekspertët me përvojë do të optimizojnë faqen tuaj për motorët e kërkimit, do t'ju ofrojnë strategji të fjalëve kyçe, krijimin e lidhjeve, kërkime konkurruese dhe zhvillimin e përgjithshëm të SEO.

Marketingu i përmbajtjes

Shkrimtarët e talentuar të kopjimit do të krijojnë për ju përmbajtje përkatëse dhe të shitur, si përshkrimet e produkteve, artikujt e blogut, faqet kryesore dhe më shumë.

Optimizimi i konvertimit

Ekspertët e UX & UI do të eksplorojnë dhe përmirësojnë përvojën e përdoruesit në dyqanin tuaj me gypa shumë efektivë për më shumë shitje dhe klientë të kënaqur.

Cilësimet e mjeteve të marketingut

Lidhni faqen tuaj me Facebook Pixel & CAPI, Instagram, Google, dyqanet në mediat sociale, chat, email, tregje dhe aplikacione për biznesin tuaj.

Strategjia e marketingut, hulumtimi dhe analiza

Fitoni një avantazh përmes: kërkimit konkurrues, interesave të klientëve, analizës së modelit të biznesit dhe fazës së zhvillimit, strategjisë së marketingut dhe planit të veprimit.

Marketing PR & Influencer

Promovoni biznesin tuaj në treg përmes publikimeve efektive të PR në media dhe aktiviteteve me influencues që audienca juaj e synuar lexon dhe ndjek.

Menaxhimi i ngjarjeve

Profesionistët me përvojë do t'ju ndihmojnë për ngjarje të drejtpërdrejta, kokteje dhe prezantime të kompanive, seminare, uebinarë, trajnime dhe konferenca.

Mbështetuni në ndihmën e ekspertëve për një markë të shkëlqyer dhe shërbime efikase marketingu për biznesin tuaj

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit