Pse të zgjidhni CloudCart?

CloudCart është një platformë SaaS - softueri si shërbim ka shumë përparësi si siguria, shkallëzueshmëria, përditësimet e rregullta dhe zhvillimet që e bëjnë atë më të mirë se një softuer me burim të hapur.

Software ose platformë

Për të kuptuar plotësisht dy llojet e softuerit, ne ofrojmë një përkufizim të thjeshtë të secilit prej tyre.

 • Burim i hapur
  Softueri me burim të hapur do të thotë që ju mund të merrni kodin burimor të softuerit dhe ta instaloni atë në një vend tjetër si server.
 • CloudCart
  CloudCart është një platformë që përfshin një infrastrukturë harduerike, një server, softuer të tjerë dhe specialistë të kualifikuar që kujdesen për sigurinë dhe shkallëzimin e të gjitha faqeve të internetit.
Pritja dhe trafiku

Pritja e softuerit me burim të hapur është e përbashkët dhe ju nuk do të jeni në gjendje të përballoni shumë trafik, ndërsa me hostin tonë në renë kompjuterike është më i sigurt dhe mund të ofrojë përvojë të shkëlqyer për më shumë klientë në të njëjtën kohë.

 • Burim i hapur
  Softueri me burim të hapur është i instaluar në një server që më së shpeshti është i hostuar nga kompania e lirë pritëse. Sidoqoftë, kjo është një pritje e përbashkët dhe ju keni shumë pak prej saj në dispozicionin tuaj. Kjo e bën dyqanin tuaj të ngadalshëm
 • CloudCart
  Pritja e CloudCart bazohet në një infrastrukturë fleksibël të disa serverëve të cilët burimet punojnë së bashku për të ofruar një mbështetje të qëndrueshme.
Shërbim i sigurt

Në rast të problemeve të trafikut të eStore, do t'ju paguhet një tarifë shtesë, por me CloudCart dyqani juaj online do të funksionojë mirë gjatë periudhave të ngarkuara.

 • Burim i hapur
  Ju do të duhet të paguani ekstra në mënyrë që të zgjeroni infrastrukturën tuaj dhe të arrini qëllime të mëtejshme të biznesit.
 • CloudCart
  Ne kujdesemi për të gjitha detajet e rëndësishme si përpunimi i imazheve dhe porosive, të dhënat e trafikut dhe sinkronizimi i të gjithë informacionit të nevojshëm.
Konfigurimi dhe çmimi

Softueri me burim të hapur mund të jetë relativisht i kushtueshëm kur bëhet fjalë për instalimin dhe konfigurimin, ndërsa me Cloucart nuk do të duhet të shqetësoheni për këtë.

 • Burim i hapur
  Softueri duhet të instalohet në një mjedis të zgjedhur dhe ju duhet të dini se si të konfiguroni emailet tuaja, bazën e të dhënave ose të paguani një specialist për ndihmë shtesë.
 • CloudCart
  CloudCart ju jep softuer me një sërë veçorish dhe mbështetje teknike me një çmim shumë më të ulët.
Ekspertizë dhe besueshmëri

Mijëra tregtarë na besojnë sepse e dinë se sa e vështirë mund të jetë konfigurimi i duhur i dyqanit tuaj online.

 • Burim i hapur
  Kur punësoni një profesionist ose kompani të pavarur, duhet të jeni të sigurt në përvojën dhe besueshmërinë e tyre. Është e rëndësishme që softueri të jetë plotësisht i licencuar dhe i instaluar siç duhet.
 • CloudCart
  Me CloudCart nuk do të keni nevojë të kërkoni profesionistë të mirë sepse ne kemi një ekip me përvojë i cili do të jetë pranë jush në çdo kohë.
Mbeshtetje teknike

Dyqani juaj online do të ketë gjithmonë nevojë për mbështetje teknike, por me CloudCart nuk keni nevojë të punësoni dikë tjetër për t'u kujdesur për atë punë.

 • Burim i hapur
  Nëse nuk mund t'i mirëmbani serverët dhe softuerin tuaj, do t'ju duhet të mbështeteni tek një profesionist i pavarur ose një kompani e veçantë, e cila do të jetë një shpenzim shtesë.
 • CloudCart
  Me CloudCart ju keni një ekip të tërë që mbështet dyqanin tuaj online dhe të gjithë platformën. Mund të shikoni ta lini neve këtë pjesë dhe të përqendroheni në rritjen e biznesit tuaj.
Cilësimet e softuerit

Softueri me burim të hapur kërkon një specialist për ta konfiguruar, ndërsa me CloudCart ju keni një ekip të tërë ekspertësh që janë të lumtur t'ju ndihmojnë.

 • Burim i hapur
  Nëse zgjidhni një softuer me burim të hapur, duhet të punësoni një kompani ose një profesionist të pavarur për t'i vendosur të gjitha.
 • CloudCart
  CloudCart është gjithmonë aty për ju. Ne kemi disa investitorë dhe një numër profesionistësh të shkëlqyer që dinë shumë për tregtinë elektronike dhe me kënaqësi do të ndajnë njohuritë e tyre.
Më pak stres

Nëse ndaloni së punuari me kontraktuesin teknik që ka modifikuar softuerin me burim të hapur, mund të humbni informacionin teknik për ndryshimet e përfunduara.

 • Burim i hapur
  Nëse ndryshoni specialistin e mbështetjes, mund të mos jeni në gjendje të jepni informacion për të gjitha modifikimet e fundit.
 • CloudCart
  Me ne nuk keni nevojë të stresoheni për kërkimin e specialistëve të rinj dhe mbledhjen e informacionit teknik, sepse ne vazhdimisht zgjerojmë njohuritë tona dhe zhvillojmë shërbimet.
Modifikime të lehta

Me Open Source ju mund të përdorni skedarët tuaj dhe të bëni ndryshime nëse keni njohuritë e duhura teknike. Me CloudCart, kjo është shumë më e lehtë.

 • Burim i hapur
  Me Open Source është e mundur të modifikoni temën dhe të përshtatni softuerin sipas nevojave tuaja vetëm nëse keni aftësi IT.
 • CloudCart
  Me CloudCart ju keni mundësinë të ndryshoni dhe modifikoni dyqanin tuaj në mënyra të ndryshme. Për shembull, mund të përdorni kodin CSS ose JavaScript për pjesën e dukshme ose API për pjesën e pasme.
Përditësimi i softuerit

Përditësimet e softuerit garantojnë që dyqani juaj online është i sigurt, konkurrues dhe i aftë për t'u zgjeruar.

 • Burim i hapur
  Softueri me burim të hapur nuk përditësohet nëse nuk paguani për zhvillime të mëtejshme, gjë që e bën dyqanin tuaj online më pak konkurrues dhe të pasigurt.
 • CloudCart
  CloudCart mbart përditësime ditore, ekipi ynë kontrollon performancën e përgjithshme të platformës dhe përmirëson vazhdimisht aftësitë dhe funksionalitetet e saj teknike.

Shitet çdo gjë

Ofroni produkte dhe shërbime fizike ose dixhitale, si dhe përmbajtje me pagesë si mësime video, kurse, me shumicë dhe pakicë, përdorni katalogë të produkteve të shpërndarësve.

Icon

Produktet fizike

Icon

Produkte dixhitale

Icon

Shërbimet

Image
Image
Image

Shitet kudo

Arrini më shumë klientë me lidhje automatike me Facebook dhe Instagram Shop, tregje të ndryshme dhe faqe krahasimi dhe tregje ndërkombëtare.

Shitet me lehtësi me CloudCart

Përfitoni nga një shumëllojshmëri e gjerë integrimesh, veçorish, automatizimi dhe shërbimesh ekspertësh të gatshme për biznesin tuaj.

Ne do të jemi pranë jush

Ne ofrojmë një qendër të shkëlqyer mbështetjeje, por ju gjithmonë mund të na kontaktoni nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme.

Icon
Qendra e ndihmes

Gjeni përgjigje për pyetjet e bëra shpesh nga tregtarët rreth punës me CloudCart

Icon
Komuniteti tregtar

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë aktiv ku të gjithë ndajnë përvojën dhe inovacionet e lidhura me industrinë.

Icon
Shërbimet e ekspertëve

Në Ekosistemin tonë të ekspertëve mund të gjeni të gjitha shërbimet për biznesin tuaj.

Icon
Blog dhe udhëzues

Mësoni se si ta zhvilloni biznesin tuaj elektronik me këshilla dhe libra elektronikë të vlefshëm.

Qindra shërbime dhe veçori për biznesin tuaj në një vend

Transferoni biznesin tuaj online në CloudCart, përfitoni nga të gjitha përfitimet e ofruara dhe filloni të shisni çdo gjë kudo.

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit