Keni nevojë për një zhvillim shtesë të softuerit?

Zgjidhni një specialist, i cili do t'ju ndihmojë të zhvilloni faqen tuaj të internetit ashtu siç e imagjinoni të funksionojë.

Transferimi i faqes në internet

Transferim automatik dhe ridrejtime 301 të dyqanit tuaj elektronik dhe bazës së të dhënave nga çdo platformë tjetër, pa humbur pozicionet e indeksit ose shumë kohë dhe para.

Krijoni nje dyqan online

Ju mund të na besoni për gjithçka që ju nevojitet në mënyrë që të keni eStore gati për të shitur. Ne ofrojmë mbështetje të madhe, si dhe shërbime të projektimit dhe konfigurimit të dyqaneve.

Dizajni i personalizuar CSS

Porosit dizajn të personalizuar programimi CSS, bazuar në shabllone dhe të përshtatur për kërkesat dhe nevojat tuaja specifike të biznesit.

Cilesimet Kryesore

Specialistët e CloudCart do të lidhin dyqanin tuaj elektronik me korrierët dhe mënyrat e pagesës, domenin, emailin, GDPR, SSL, Google Api Key dhe do t'ju ndihmojnë me çështje teknike.

Zhvillimet dhe integrimet e API

Merr ndihmë nga eksperti për zhvillim shtesë Front End & Back End ose lidhje me aplikacione dhe programe të tjera.

Programet e magazinës

Sinkronizoni softuerin tuaj të magazinës, sistemin ERP ose CRM me stoqet e dyqanit tuaj online dhe optimizoni procesin tuaj të punës, kontabilitetin dhe menaxhimin.

Zgjidhni programues të aftë për nevojat tuaja specifike të biznesit!