Pranoni një shumëllojshmëri të gjerë pagesash në dyqanin tuaj në internet CloudCart

Jepuni klientëve tuaj mundësinë që të zgjedhin mënyrën më të përshtatshme të pagesës për porositë e tyre!

{domain_start_form}

Metodat e pagesës

Një shumëllojshmëri mënyrash pagese që do ta bëjnë më të lehtë për klientët tuaj blerjen më të lehtë

  • Para ne dore gjate dorezimit
  • transferte bankare
  • Pagesat me PayPal, Braintree, Stripe, Klarna & Instamojo
cash-on-delivery
bank-transfer
paypal
braintree
stripe
klarna
instamojo
Paysera

Mjetet e marketingut për më shumë shitje

Analizoni performancën e dyqanit tuaj, rrisni shitjet tuaja dhe optimizoni fitimet tuaja neto me veçoritë tona të integruara të marketingut. E gjithë kjo FALAS!

Tërhiq klientët me kode promocionale, zbritje dhe kuponë. Segmentoni klientët në grupe dhe modifikoni njoftimet me email të klientëve.

Përdorni ofertat Upsell & Cross-sell për të motivuar sjelljen e blerjeve dhe për të optimizuar fitimet neto duke rritur vlerën mesatare të porosisë së klientëve.

Pixel në Facebook, Katalog Dynamic të Produkteve dhe aplikacione Messenger Bot. Google Analytics (Enhanced eCommerce), aplikacionet Google Ads dhe Google Tag Manager dhe shumë të tjera.

Filloni FALAS dhe
Ndërtoni dyqanin tuaj të suksesshëm në internet!

CloudCart është FALAS derisa të arrini të ardhurat tuaja të para prej 1000$!

{domain_start_form}