Mjetet e marketingut të integruara në CloudCart

Dëshironi të SHITET me sukses përmes dyqanit tuaj online? Atëherë ju duhet patjetër të tundni lojën e marketingut me mjete të ndryshme. CloudCart ka shumë prej tyre tashmë të integruara në platformën tonë të ecommerce. Është kaq e lehtë për të filluar me disa klikime, sa çdokush mund ta bëjë atë!

{domain_start_form}

CloudCart është vendimi më i zgjuar që mund të merrni

Gjithçka që i nevojitet biznesit tuaj online nën një çati!

 • Filloni FALAS dhe filloni shitjen nga dita 1
 • Ne ju ofrojmë një pritje falas dhe të sigurt që përfshin globin
 • Ndjekja e automatizuar e inventarit
 • Aplikacioni GDPR në përputhje të plotë me rregulloren e BE-së
 • Gjenerimi i automatizuar i faturave dhe faturave
 • Nuk ka nevojë për aftësi programimi, apo edhe një programues për këtë çështje
 • Ne kemi përgatitur madje një manual tregtari për t'ju ndihmuar

Mjete të integruara të marketingut për rritjen e shitjeve

 • Me vetëm disa klikime, mund të konfiguroni një piksel në Facebook, reklama dinamike, Facebook Messenger, hyrje në Facebook, etj.
 • Ne kemi integrim të plotë me Google Analytics, Google Tag Manager, Google Login, Merchant Feed, Google Ads Remarketing, etj.
 • Ju mund të përdorni integrimin tonë me ofruesit e postimeve si MailChimp, MailerLite, ActiveCampaign, Sendin Blue, etj.
 • Krijoni faqe të reja uljeje me ndërtuesin tonë të lehtë për t'u përdorur, Drag & Drop Page Builder
 • Aktivizoni mjetet tona plotësisht të automatizuara për Shitje dhe Ndër-Shitje të optimizuara
 • Ne kemi bërë mbi 50 kritere të ndryshme për krijimin e promocioneve, të cilat do t'ju ndihmojnë të rrisni shitjet tuaja

Jemi krenarë t'ju prezantojmë

Gjithçka që zhvillojmë është fokusimi në rritjen e shitjeve tuaja!

 • Procesi unik i arkëtimit, i cili lokalizon klientin me një klikim të vetëm
 • Email-et e automatizuara të karrocave të braktisura
 • Plotësoni gypin e blerjeve dhe porosive në Facebook Messenger, me ndihmën e chatbot-it tonë
 • Përkujtues të automatizuar të karrocave të braktisura në Facebook Messenger
 • Të gjitha Blloqet e shpejta regjistrohen në panelin e administratorit të CloudCart në kundërshtim me kontrollet e zakonshme vetëm me email në platforma të tjera
 • Ne kemi krijuar manualin e parë të këtij lloji të tregtarit bazuar në sezonalitetin dhe të ndarë nga muaji në muaj

Arsyet për të përdorur CloudCart Checkout

Jo më karroca të braktisura (70% mesatarisht për dyqanet e zakonshme të ecommerce). Automatizimet tona do të shndërrojnë një pjesë të madhe të tyre në porosi të përfunduara.

Nuk ka më lista të pafundme fushash për të plotësuar, të cilat bezdisin përdoruesit dhe janë një nga arsyet kryesore për një përqindje të madhe të situatës së karrocave të braktisura.

Nuk ka më Header & Footers dhe elementë të tjerë të dizajnit shpërqendrues për karrocën, të cilat i ngatërrojnë dhe defokusojnë klientët nga përfundimi i blerjes së tyre.

Nuk ka më probleme me dizajnin e prishur dhe pajisjen celulare.

Automatizimi i plotë i njoftimeve me email

Çdo klient i juaji do të marrë një njoftim të automatizuar me email, për regjistrimin, kryerjen e një blerjeje, ndryshimin e statusit të porosive, si dhe krijimin e një fature dhe për ndjekjen e tij. Sistemi gjithashtu do të shtyjë butësisht klientët tuaj dhe do t'u kujtojë atyre për karrocat e braktisura që kanë, gjë që e thërret klientin të ndërmarrë një veprim. Mund t'i modifikoni gjithmonë cilësimet për të gjitha njoftimet e automatizuara me email përmes panelit tuaj të administratorit.

Filloni FALAS
dhe Ndërtoni dyqanin tuaj të suksesshëm në internet!

CloudCart është FALAS derisa të arrini të ardhurat tuaja të para prej 1000$!

{domain_start_form}