Fitoni kontroll
dhe pavarësi

Shitni më shumë përmes dyqanit tuaj online dhe menaxhoni lehtësisht produktet dhe reklamat tuaja me të gjitha mjetet e rëndësishme të Cloudcart.

Image

Lidhni kanalet e shitjeve

Shitni jo vetëm në rrjetet sociale, por lidhni dyqanin tuaj me to dhe kanale të tjera shitjeje dhe arrini më shumë klientë në mënyrën e duhur.

Pagesa të përshtatshme

Ofroni klientëve tuaj një shumëllojshmëri opsionesh për pagesa me kartë, pagesa të shtyra ose para në dorëzim dhe zgjidhni partnerët më të përshtatshëm për ju.

Dërgo me lehtësi

Shtoni ofrues të njohur të korrierëve dhe gjurmoni automatikisht me një klikim të gjitha faturat e rrugës për të ofruar porosi të vendosura në mënyrë të përshtatshme.

Reklamim efektiv

Zhvilloni një biznes të vërtetë në internet me mjetet e duhura të marketingut për të tërhequr dhe mbajtur klientët e rregullt dhe besnikë.

Çfarë merrni ju?

Me CloudCart nuk keni pse të mendoni për asgjë, sepse ne ju ofrojmë integrime, funksionalitete dhe mjete të gatshme për më shumë shitje.

Icon
Pritja e qëndrueshme

Infrastruktura cloud për funksionim pa probleme nën të gjitha ngarkesat.

Icon
Temat e projektimit dhe ndërtuesi

Përshtatje fleksibël me ndërtuesin zvarrit dhe lësho të faqeve të uljes.

Icon
Mbi 4000 aplikacione

Instaloni me 1 klikim aplikacione të shumta që përmirësojnë shërbimin tuaj.

Icon
Stoqet dhe raportimi

Lidhni me lehtësi dyqanin tuaj online me çdo softuer të depove, ERP ose CRM.

Dyqan shumëgjuhësh

Me CloudCart ju mund të hapni dyqanin tuaj online në disa gjuhë në pak minuta pa asnjë dhimbje koke..

Përkthim automatik i kategorive, produkteve dhe faqeve tuaja.

Konsumatorët rreth CloudCart

Image

Cloudcart më ndihmoi të organizoja të gjitha informacionet në lidhje me dërgesat dhe disponueshmërinë e mallrave, dhe më e rëndësishmja të automatizoja transportin, gjë që më kurseu kohë të mjaftueshme për të filluar një biznes të ri. Jam gati për sipërmarrje të reja në të cilat CloudCart është pjesë integrale! Faleminderit!

Jo ditë pushimi
Image

Faqet e uljes krijohen shumë shpejt në CloudCart. Mund të shtoj lehtësisht zbritje të ndryshme dhe në përgjithësi platforma kursen shumë kohë, është shumë intuitive. Ajo që më pëlqen më shumë është se ka integrim me ofruesit. Jam shumë i kënaqur me rezultatet e arritura në fushën e tregtisë elektronike. Vlerësimi im për platformën është A+. Unë do ta rekomandoja atë për këdo që dëshiron të angazhohet në tregtimin online.

Stephanie Sport
Image

Si reagime për punën time dhe komunikimin me CloudCart - admirim. Ata janë jashtëzakonisht profesionistë dhe kanë zhvilluar platformën e tyre në mënyrë që njerëzit si unë (pa asnjë përvojë) të mund të menaxhojnë gjithçka vetë!

3MG Bonev
Image

Falenderojmë të gjithë ekipin e CloudCart. Profesionistë të jashtëzakonshëm! Komunikim i mrekullueshëm. Ata janë gjithmonë në dispozicion për ndryshime të shpejta dhe ju mund të mbështeteni tek ata për gjithçka.

Art.e
Image

Nëse dikush ju pyet për një kompani të suksesshme bullgare që po pushton botën - thjesht tregoni atyre CloudCart

Brute
Image

Partneriteti ynë me CloudCart ishte një fillim i ri dhe i ri në promovimin e dyqanit tonë online dhe markës Amirass Lingerie. Jemi shumë të kënaqur me zgjedhjen që bëmë, duke i zgjedhur ata si partnerë, sepse pas paraqitjes së Amirass.com në hapësirën online, porositë tona u dyfishuan në më pak se një muaj, dhe një vit pas punës sonë së bashku, mund të themi me siguri. se marka jonë për të brendshmet bullgare të punuar me dorë është vendosur fort në hapësirën online, falë CloudCart

AMIRASS

Komuniteti i
Sipërmarrësve

Mirësevini në familjen e dyqaneve të suksesshme online!

111

Miliona përdorues unikë

2.5

Miliona porosi të vendosura

158

Milion € në qarkullim

Ju lutem

Ju mund të menaxhoni gjithçka vetë, por gjithmonë mund të mbështeteni në ndihmën tonë të ekspertëve.

Icon
Qendra e ndihmes

Gjeni përgjigje për pyetjet e bëra shpesh nga tregtarët e CloudCart.

Icon
Komuniteti tregtar

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë aktiv për të ndarë përvojat dhe risitë në industri.

Icon
Shërbimet e ekspertëve

Në Ekosistemin tonë të ekspertëve, mund të gjeni të gjitha shërbimet për biznesin tuaj.

Icon
Blog dhe udhëzues

Mësoni se si ta rritni biznesin tuaj elektronik me këshilla dhe libra elektronikë të vlefshëm.

Qindra shërbime dhe funksionalitete për biznesin tuaj në një vend.

Me CloudCart ju arrini më shumë!