Upsell dhe Cross-Sell për më shumë shitje

Përdorni aplikacionin tonë Upsell dhe Cross-Sell dhe përfitoni nga mundësia për të optimizuar shitjet tuaja pa shpenzuar para shtesë për reklama.

Pse të përdorni Upsell?

Upsell mund ta bëjë më të shtrenjtë blerjen kryesore të klientit tuaj duke ofruar një zëvendësim me një klasë më të lartë të të njëjtit lloj produkti, por me një çmim pak më të lartë për klientin ose duke ofruar një produkt tjetër me zbritje.

Icon
Shitet me një produkt të ngjashëm

I përshtatshëm për produkte të cilat konsiderohen si një investim afatgjatë si pajisje. Ju mund t'i ofroni klientit një produkt më të shtrenjtë me veçori shtesë duke i vënë në dukje avantazhet e tij dhe duke i dhënë atij një çmim joshëse.

Icon
Shitet me një zbritje

I përshtatshëm për produkte që përdoren çdo ditë - si rroba, këpucë, kozmetikë. Ju mund të ofroni një produkt më të shtrenjtë, më të madh në vend të atij kryesor, një klienti të rregullt ose të ri, me një zbritje specifike ose transport falas.

Icon
Shitet me një shërbim shtesë

I përshtatshëm për zëvendësimin e artikullit kryesor me një produkt dhe një shërbim - të tilla si pajisje ose softuer që ka nevojë për mirëmbajtje shtesë, trajnim për përdorim, riparim dhe të tjera.

Transferoni dyqanin tuaj online tek ne

Përfitoni nga veçoritë, automatizimet dhe aplikacionet e shumta që do të zgjerojnë biznesin tuaj dhe do t'ju lejojnë të arrini më shumë klientë.

Optimizoni shitjet tuaja me Cross-Sell

Me ndihmën e shitjes së kryqëzuar ju mund t'u ofroni klientëve tuaj produkte shoqëruese që plotësojnë produktin kryesor. Kjo do të rrisë shitjet tuaja dhe klienti do të jetë i lumtur që i 'kujtuat' një produkt të nevojshëm.

Icon
Ndër-Shitje Shtesë

Me këtë version të Cross-Sell ju mund t'i ofroni klientit një produkt të lidhur që plotëson vlerën e produktit të zgjedhur prej tij. Për shembull, nëse ai porosit syze, ju mund t'i ofroni atij të blejë një kuti për to.

Icon
Ndër-Shitje sezonale

Sipas periudhës së vitit ju mund të ofroni një produkt ose shërbim shtesë. Për shembull, nëse Krishtlindjet po afrohen dhe klienti porosit një lodër, ju mund të ofroni një kuti dhuratë.

Icon
Ndër-Shitje Promocionale

Ky version i Cross-Sell tërheq vëmendjen e klientëve ndaj produkteve përkatëse, por me zbritje.

Shitet çdo gjë

Ofroni produkte dhe shërbime fizike ose dixhitale, si dhe përmbajtje me pagesë si mësime video, kurse dhe më shumë, me shumicë dhe pakicë, përdorni katalogët e produkteve të shpërndarësve.

Icon

Produktet fizike

Icon

Produkte dixhitale

Icon

Shërbimet online

Image

Shitet kudo

Arritni më shumë klientë përmes Facebook dhe Instagram Shop, tregjeve të ndryshme dhe faqeve të krahasimit dhe tregjeve ndërkombëtare.

Ne jemi pranë jush

Ne ofrojmë një qendër të shkëlqyer mbështetjeje, por ju gjithmonë mund të na kontaktoni nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme.

Icon
Qendra e Ndihmes

Kontrolloni përgjigjet e të gjitha pyetjeve të bëra shpesh në lidhje me CloudCart.

Icon
Komuniteti tregtar

Merrni pjesë në komunitetin tonë aktiv ku të gjithë tregtarët ndajnë njohuritë dhe zgjerojnë bizneset e tyre.

Icon
Shërbimet e ekspertëve

Në Ekosistemin tonë të ekspertëve mund të gjeni të gjitha shërbimet shtesë që mund t'i nevojiten biznesit tuaj.

Icon
Blog dhe udhëzues

Mësoni se si të zhvilloni biznesin tuaj në internet me këshilla dhe libra elektronikë të vlefshëm.

Karakteristika të shumta

Përfitoni nga sinkronizimi i softuerit ERP dhe depove, metodat e përshtatshme të transportit, mjetet e fuqishme të marketingut, temat mbresëlënëse të dizajnit dhe shumë veçori të tjera.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Mbi 4000 aplikacione

>

Jeni vetem nje klik larg nga multiplikimi dhe integrimi i aplikacioneve dhe integrimet me te cilat mund te permiresohet biznesi juaj dhe dhe te beni tasket ditore me shpejt.

Everything your business needs in one place

CloudCart provides you with limitless opportunities.

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit