Kurseni kohë dhe përpjekje - Punësoni një ekspert të CloudCart për të zhvilluar me sukses dyqanin tuaj!

Ne do të sigurohemi që të kuptojmë nevojat tuaja dhe t'ju ofrojmë shërbimet më të përshtatshme shtesë të biznesit.

looking for an expert to help

Nuk keni kohë dhe po kërkoni një ekspert për t'ju ndihmuar?

Mos e humbni kohën dhe paratë tuaja, thjesht shisni produktet tuaja online, sepse na besoni kur ju Nuk ka qenë kurrë më e lehtë për ta kthyer dyqanin tuaj fizik në një biznes të suksesshëm në internet! themi se klientët tuaj janë online dhe po ju presin.

Keni frikë nga një biznes të cilin nuk e kuptoni, nuk keni kohë dhe/ose njohuri për të vendosur siç duhet dyqanin tuaj online, por e shihni që të gjithë konkurrentët tuaj tashmë po shesin me sukses online. Epo, ne në CloudCart do të jemi me kënaqësi në shërbim. Ne do t'ju ndihmojmë të vendosni dyqanin tuaj të ecommerce në mënyrën "e duhur" në mënyrë që edhe ju të jeni të suksesshëm!

Mbështetje e klasit botëror

Qendra e ndihmës e mbushur me video, artikuj dhe informacione të shkëlqyera rreth dyqaneve të ecommerce, të cilat do t'ju ndihmojnë dhe do t'ju përgjigjen shumicës së pyetjeve tuaja.

Custom Professional Design

Krijimi i dizajnit profesional me porosi
Kur nuk keni aftësitë e nevojshme të dizajnit, por pamja e dyqanit tuaj është me rëndësi të madhe për ju.

Marketing Landing Page Creation

Marketingu Krijimi i Faqes Landing
Ju nuk dini si të krijoni faqe që shesin? Lëreni këtë detyrë ekipit të CloudCart! Dhe kthehuni në biznesin tuaj, i cili ka nevojë për ju.

Professional Logo Creation

CloudCart do të krijojë një logo profesionale
për biznesin tuaj dhe do të krijojë bazat për imazhin tuaj të ri përpara klientëve tuaj.

Domain Name Purchasing

Blerja e emrit të domenit
Ju mund të blini emrin tuaj të domenit direkt nga CloudCart ose mund të transferoni një domen tashmë ekzistues që keni. Në këtë mënyrë do të keni gjithçka në një vend të vetëm!

SSL Certificate Purchasing

Blerja e Certifikatës SSL
Konfigurimi i Email-it Biznesi juaj ka nevojë për sistemin e vet të postës elektronike për të mbajtur emrin e markës tuaj. Merrni një nga CloudCart!

Email Setup

Konfigurimi i emailit
Biznesi juaj ka nevojë për sistemin e vet të postës elektronike për të mbajtur emrin e markës tuaj. Merr një nga CloudCart!

eCommerce Platform Migration

Migrimi i platformës së ecommerce
Ne do t'ju ndihmojmë të transferoni të gjitha produktet, kategoritë, markat dhe klientët tuaj nga programi juaj i vjetër në CloudCart .

3rd Party Apps Integration

3Integrimi i aplikacioneve të palëve të treta
Dyqani juaj i ecommerce duhet të integrohet me një softuer tjetër me të cilin po punoni tashmë (si një ERP, CRM, etj.)? Mos hezitoni të na kontaktoni!

GDPR and Legal Compliance Documentation

GDPR dhe dokumentacioni i pajtueshmërisë ligjore
Nuk e keni menduar nevojën për të pasur dokumentacion të duhur për të shitur ligjërisht në internet? Na jep një ping!

Basic Store Settings

Cilësimet bazë të dyqanit
Na kontaktoni në rast se keni nevojë për ekspertizën tonë për ta strukturuar dyqanin tuaj në mënyrën "e duhur".

Marketing Tools Settings

Cilësimet e mjeteve të marketingut
Dëshironi që një specialist marketingu të kujdeset për konfigurimin fillestar të aktiviteteve tuaja të marketingut? Na telefononi!

Payments and Shipping Settings

Pagesat dhe cilësimet e transportit
Keni nevojë për një ndihmë profesionale për të vendosur siç duhet mënyrat e pagesës dhe dërgesës? Ne do t'ju ndihmojmë menjëherë!

SEO for ecommerce

SEO për tregtinë elektronike
Konkurrenca juaj po ju mund në lojën e motorëve të kërkimit? Mos u shqetësoni, por merrni një shërbim optimizimi SEO nga CloudCart për dyqanin tuaj online.

Facebook Ads Management

Menaxhimi i reklamave në Facebook
Ndoshta jeni duke shfletuar çdo ditë në mediat sociale, por kurrë nuk e keni parë si një kanal reklamimi. Është koha që ju të përfitoni nga Facebook për Bizneset!

Google Ads Management

Menaxhimi i reklamave të Google
Nëse dëshironi të reklamoni në Google Ads, por nuk dini si, mund të mbështeteni te ekspertët tanë për t'ju ndihmuar.

Filloni FALAS dhe
Ndërtoni dyqanin tuaj të suksesshëm në internet!

CloudCart është FALAS derisa të arrini të ardhurat tuaja të para prej 1000$!

{domain_start_form} Start for FREE