Krijoni një dyqan të suksesshëm në internet për orët

Ndihmoni mijëra njerëz në mbarë botën të duken elegant dhe të jenë në kohë për takimet e tyre të rëndësishme!

{domain_start_form}

Shisni orët tuaja globalisht! Kurseni kohë dhe para me softuerin tonë!

Dizajn i dyqanit profesional dhe i gatshëm për përdorim
për orët tuaja

Variantet e orëve (ngjyra, madhësi etj.)
me çmime dhe etiketa të ndryshme

Fotografitë me cilësi të lartë të orëve tuaja
me opsionin e zmadhimit të imazhit për të parë detajet

Shitet lart dhe ndër-shit
për shitjen e aksesorëve shtesë

Si të shisni orët me CloudCart

Filloni FALAS derisa të arrini të ardhurat tuaja të para prej 1000$!

  • #1: Ngarkoni orët tuaja manualisht ose importoni ato nëpërmjet CVS/XML.
  • #2: Dizajnoni me lehtësi dyqanin tuaj që të përputhet me zërin tuaj të markës
  • #3: Ngarko imazhe me cilësi të lartë të orëve tuaja për të fituar klientët
  • #4: Shtoni variante të orëve (ngjyra, madhësi, etj.) me çmime të ndryshme
  • #5: Fito më shumë me shitjet e shtuara të aksesorëve shtesë

Mjetet e produktit dhe marketingut

Gjithçka që ju nevojitet për të dizajnuar, menaxhuar,automatizoni dhe optimizoni dyqanin tuaj për të shitur më shumë orë!

Metodat e Transportit

Rrit menjëherë shitjet tuaja me integrimet e gatshme për përdorim DHL dhe DPD. Llogaritni tarifën e dorëzimit bazuar në peshën ose çmimin. FedEx, USPS, UPS do të vijnë së shpejti!

Mjetet e marketingut për më shumë shitje

Aplikacionet e integruara të pikselit të Facebook, Katalogu Dinamik i Produkteve, Messenger Bot, Google Analytics, Adwords dhe Google Tag Manager. (+ 1100 integrime me aplikacione të palëve të treta)

menyra pagese

Pagesat me PayPal, Braintree, Stripe, Skrill, Authorized.net, Instamojo, Para në Dorëzim, Transfertë Bankare, Terminali Virtual Pos me opsione pagese me kartë dhe shumë të tjera në vazhdim.

Procesi inovativ i arkëtimit

Rritni normat tuaja të konvertimit, zvogëloni braktisjen e karrocave dhe optimizoni fitimet me procesin inovativ të arkëtimit me një faqe që motivon klientët të përfundojnë porosinë e tyre më shpejt dhe më lehtë.

Shitjet e larta dhe ndër-shitjet,
kodet promocionale dhe zbritjet

Tërhiq klientët me kode promocionale, zbritje dhe kuponë. Përdorni ofertat Upsell & Cross-sell për të motivuar sjelljen e blerjeve dhe për të optimizuar fitimet neto duke rritur vlerën mesatare të porosisë së klientëve.

Dyqan në internet miqësor me SEO & Mobile për më shumë trafik organik

Drejtoni më shumë trafik organik me temat tona të optimizuara për SEO & Mobile për një përvojë të shpejtë dhe të përsosur të përdoruesit. (Sitemap.xml, Robots.txt, RSS feed, Meta data, 301 ridrejtime)

hostimi e sigurt e reve kompjuterike nga CloudCart

Ne po ju ofrojmë një host të shpejtë dhe të besueshëm në renë kompjuterike serverë të fuqishëm, të lidhur vazhdimisht me internetin me lidhje me shpejtësi të lartë. Jo më dhimbje koke të hostimit dhe uebfaqes. Dyqani juaj do të funksionojë 24/7.

Krijoni çdo lloj biznesi në internet me CloudCart

Link 1

Link 2

Link 3

Link 4

Filloni FALAS dhe
Ndërtoni dyqanin tuaj të suksesshëm në internet për orët!

CloudCart është FALAS derisa të arrini të ardhurat tuaja të para prej 1000$!

{domain_start_form}