Mund të shesësh gjithçka, kudo dhe ta bësh shumë të lehtë!
Duke filluar me CloudCart, mund të keni një dyqan online për:

Image

Veshje, aksesorë dhe bizhuteri

Image

Mallrat e shtëpisë, kopshti

Image

Ushqime dhe suplemente ushqimore

Image

Kafshët shtëpiake

Image

libra

Image

Shëndeti dhe Bukuria

Image

Pjesë auto

Image

Mallra sportive

Image

Mallra për fëmijë

Mund të shesësh gjithçka!Ne e dimë se koha juaj është e vlefshme dhe ne kemi gjithçka që dyqani juaj online ka nevojë për të qenë i suksesshëm

svg Administrim i lehtë, nuk keni nevojë për njohuri programore
svgNdërtimi i një dyqani elektronik modern, të përgjegjshëm dhe miqësor për përdoruesit
svg Dizajn modern dhe dyqan online miqësor për celular
svg Sinkronizimi me Google, Facebook dhe Instagram
svgIntegrimi me Marketplaces: Skroutz dhe Çmimi më i mirë.
svg hostimi në renë kompjuterike dhe shpejtësia e lartë e ngarkimit
svgPagesë e përshtatshme me EveryPay dhe integrime me Stripe, PayPal
svg Migrimi perfekt dhe ruajtja e pozicioneve të Google
svgIntegrimi me kompani korrierësh si ACS
svg Ndërtimi i një e-shopi modern, të përgjegjshëm dhe miqësor për përdoruesit me një çmim të mirë!
svg Sinkronizimi me stemën e programit ERP
Filloni të shisni në mbarë botën!
Mbështetje gjatë gjithë jetës në greqisht!

Përshëndetje Unë jam Dimitrios, kam përvojë dhe ekspertizë në tregtinë elektronike, dhe jam këtu pranë jush! Rezervoni një takim online me mua


ose na telefononi direkt në telefonin tonë:
2112345175