Përdorni të gjitha mjetet e SEO të integruara drejtpërdrejt në dyqanin tuaj online

Pozicionimi i shkëlqyer në Google Search për ne nuk është në kurriz të funksionalitetit dhe bukurisë së dyqanit tuaj online

{domain_start_form}

Dyqan i optimizuar në internet

Më shumë trafik organik dhe përvojë e përsosur me optimizimin për motorët e kërkimit dhe pajisjet celulare

  • Gjenerimi i hartës së faqes.xml
  • Modifikimi i robots.txt
  • Gjenerimi i burimeve RSS
  • Modifikimi i meta të dhënave
  • Krijimi dhe konfigurimi i 301 ridrejtimeve

Më shumë trafik organik dhe përvojë e përsosur me optimizimin për motorët e kërkimit dhe pajisjet celulare

Lidhje të shkurtra dhe semantike
Lidhjet e shkurtra mund të ndihmojnë që një adresë URL të thjeshtohet në mënyrë që të kursehet hapësirë në shiritin e adresave të shfletuesit dhe emri i faqes së internetit të kërkuar të vizualizohet në një mënyrë më të mirë.

Titulli dhe përshkrimi i meta
Menaxhoni lirshëm titujt dhe përshkrimet tuaja meta në të gjitha faqet dhe seksionet e dyqanit tuaj online (produktet, kategoritë, markat, faqet statike dhe faqja kryesore)

Mikroformatet e Shema.org
Çdo dyqan i krijuar nga CloudCart ka të gjitha atributet e nevojshme nga Shema.org: biznes, produkt, çmim, titull, përshkrim, foto etj.

Menaxhimi i ridrejtimeve 301
Mbani të gjitha lidhjet e indeksuara nga dyqani juaj i vjetër në atë të ri. Ridrejtimet 301 do t'i drejtojnë saktë përdoruesit dhe motorët e kërkimit në faqet e reja.

Imazhe të optimizuara
Konkurroni në kërkimin e Google për foto përmes optimizimit të automatizuar të imazhit të produktit tonë.

Automatic Sitemap.xml dhe Robots.txt
Kështu ju i thoni Google dhe motorëve të tjerë të kërkimit për organizimin e përmbajtjes në dyqanin tuaj. Kjo i lejon motorët e kërkimit të zvarriten në dyqan në mënyrë më inteligjente.

Shpejtësia e optimizuar e dorëzimit
Të gjitha dyqanet e CloudCart ofrojnë kode Javascript dhe CSS të para-optimizuar.

CDN (Rrjeti i dorëzimit të përmbajtjes)
Rrjeti ndërkombëtar i bazuar në infrastrukturën cloud të Google për shpërndarjen e përmbajtjes statike.

Filloni FALAS dhe
Ndërtoni dyqanin tuaj të suksesshëm në internet!

CloudCart është FALAS derisa të arrini të ardhurat tuaja të para prej 1000$!

{domain_start_form}