Automatizoni biznesin tuaj me CloudIO

Asistent i shitjeve dhe Chatbot i drejtuar nga AI, i cili bisedon me klientët tuaj 24/7 dhe promovon produkte, pranon porosi dhe rrit/shit klientët direkt në Messenger.

{domain_start_form}

Automatizoni mbështetjen tuaj të chatt- 24/7

CloudIO është asistenti juaj personal i shitjeve dhe robotëve të bisedës në Facebook që do të përmirësojë dhe automatizojë përvojën tuaj të klientit dhe performancën e shitjeve përtej kufijve njerëzorë.

Nga promovimi i produkteve dhe mbledhja e informacionit të transportit deri te produktet e rritjes dhe shitjes së kryqëzuar. Gjithçka bëhet automatikisht në Messenger.

Arsyet për të përdorur CloudIO

JO MË SHUMË mesazhe të vonuara midis biznesit tuaj dhe klientëve që shkaktojnë zhgënjime të klientëve dhe shitje të ulëta.

JO MË SHUMË përpjekje njerëzore për të gjetur dhe dërguar informacionin e duhur, për t'iu përgjigjur pyetjeve të klientëve tuaj dhe për të pranuar porosi.

NUK KA NEVOJË për para, kohë dhe njohuri teknike/forcë punëtore për të ndërtuar robot personal chat për biznesin tuaj.

JO MË SHUMË aplikacione bot chat të palëve të treta që nuk janë ndërtuar posaçërisht për dyqanin tuaj ose çështje teknike dhe të ardhura të humbura.

Përfitimet e CloudIO

Përgjigje të menjëhershme, 24/7

CloudIO fillon bisedat duke përdorur të dhëna të avancuara të synimit dhe pasurimit, duke bërë pyetjet e duhura dhe duke ndihmuar menjëherë klientët tuaj duke gjetur informacionin që u nevojitet.

Përshtatje pa kode

CloudIO integrohet automatikisht me dyqanin tuaj dhe katalogun e produkteve. Mund të konfiguroni me lehtësi menutë që përputhen me nevojat tuaja dhe të krijoni flukse shitjesh/chat bazuar në sjelljen e klientit.

Rikuperimi dhe Shitjet e Karrocave

CloudIO po rikuperon të ardhurat e humbura nga Braktisja e Karrocave, dërgon informacione rreth statusit të porosive dhe i shet klientët me produkte kompliment.

chatbot i ecommerce

Asistenti i AI Sales & ChatBot që është aty për klientët tuaj 24/7 dhe promovon produkte, pranon porosi dhe i shet klientët drejtpërdrejt në Messenger. 100% automatikisht - Asnjë operator njerëzor nuk nevojitet në anën tuaj!

CloudIO - chatbot-i juaj personal

Automatizoni biznesin tuaj përtej kufijve njerëzorë!

CloudIO është roboti juaj personal i shitjeve që do të përmirësojë përvojën dhe performancën e klientit për biznesin tuaj në internet. Nga promovimi i produkteve dhe mbledhja e informacionit të transportit deri te produktet e rritjes dhe shitjes së kryqëzuar. Të gjitha bëhen automatikisht.

Meso me shume

Messenger bot Bot i Messenger (DISponueshëm)

WhatsApp bot WhatsApp robot (Së shpejti)

Viber bot Viber bot (Së shpejti)

<<

Karakteristikat kryesore

Përgjigje automatike 24/7

CloudIO gjen menjëherë informacionin më të mirë dhe u përgjigjet të gjitha pyetjeve të zakonshme nga klientët pa asnjë vonesë dhe kohë të ngadaltë të përgjigjes. Të gjitha bëhen automatikisht.

Mesazhet e rikuperimit të karrocave

CloudIO ju ndihmon të rikuperoni dhe t'i ktheni karrocat tuaja të braktisura në shitje duke u kujtuar klientëve në Messenger që të kthehen dhe të plotësojnë porosinë e tyre fillestare.

Pranimi i porosive

CloudIO i jep klientit tuaj fuqinë për të shfletuar të gjitha produktet në dyqanin tuaj dhe për të pranuar porosi direkt në Messenger duke mbledhur të dhënat e përdoruesve dhe informacionin e transportit.

Mesazhe për shitje dhe ndër-shitje

Me CloudIO mund të krijoni lehtësisht flukse bisedash dhe shitjesh bazuar në sjelljen e klientit që i shesin klientët me produkte kompliment.

Njoftimet e porosive

CloudIO do t'u dërgojë klientëve tuaj mesazh të menjëhershëm në Messenger kur statusi i porosisë së tyre të jetë ndryshuar dhe dërguar tek ata.

Transmetimi i mesazheve

CloudIO ju lejon të dërgoni mesazhe masive dhe të arrini çdo përdorues që është abonuar në faqen tuaj duke ofruar përmbajtje të vlefshme, duke dërguar promovime ose thjesht duke kërkuar komente.

Filloni FALAS dhe
Ndërtoni dyqanin tuaj të suksesshëm në internet!

CloudCart është FALAS derisa të arrini të ardhurat tuaja të para prej 1000$!

{domain_start_form}