Zvarrit dhe lësho ndërtuesin e faqeve të uljes për tregtinë elektronike

Krijoni me lehtësi faqe dhe gypa të marketingut profesional dhe të optimizuar për celular, edhe nëse nuk jeni një projektues ose zhvillues i aftë!

{domain_start_form}

Nuk ka më kod dhe zhvillues

CloudCart ka zhvilluar një ndërtues faqesh tërhiq dhe lësho me dizajn miqësor për përdoruesit që të lejon të krijosh faqe uljeje profesionale, të përputhshme me mesazhe dhe të optimizuara për celularin në pak minuta.

Nuk duhet të punoni më me zhvilluesit dhe projektuesit për të krijuar faqe mahnitëse të uljes që përputhen me nevojat tuaja.

Arsyet për të përdorur Page Builder

JO MË SHUMË punë me zhvillues
që nuk dorëzojnë në kohë dhe nuk ofrojnë mbështetje teknike në të ardhmen pa pagesë.

JO MË SHUMË përpjekje kohore dhe shpenzime parash për të krijuar faqe uljeje profesionale që përputhen me nevojat dhe qëllimet tuaja.

NUK KA NEVOJË për njohuri teknike
të mëparshme për të shtuar, hequr dhe personalizuar butonat CTA, video, imazhe dhe më shumë.

JO MË SHUMË trafik i humbur celular
i shkaktuar nga dizajni që nuk përgjigjet dhe përvoja e përdoruesit me cilësi të ulët.

Përfitimet e ndërtuesit të faqeve

E shpejtë, e lehtë dhe pa kode

Krijoni me lehtësi faqe uljeje profesionale, të përputhshme me mesazhe dhe të optimizuara për celularin në pak minuta pa një zhvillues.

Zvarrit dhe lësho dizajn të personalizueshëm

Shtoni ose hiqni seksione, tituj, funde dhe personalizoni tekstet, butonat CTA, videot, imazhet dhe më shumë.

Dizajn i optimizuar për celular

Të gjitha faqet kryesore janë optimizuar për ngarkim të menjëhershëm dhe lëvizje të qetë për një përvojë të pashembullt celular.

Widget HTML për futjen e kodit

SVendosni pa probleme emailin tuaj ose formularin e kontaktit direkt në çdo faqe uljeje që krijoni. Nuk ka komplikime, vetëm një kopjim dhe ngjitje e shpejtë e një kodi të shkurtër në miniaplikacionin tuaj HTML.

<<

Karakteristikat kryesore

Zvarrit dhe lësho miniaplikacionet

Shtoni ose hiqni seksione, tituj, funderë dhe personalizoni tekstet, butonat CTA, videot, imazhet dhe më shumë pa një zhvillues.

Menaxheri i imazhit

Ngarkoni, organizoni dhe gjeni lehtësisht çdo imazh që ju nevojitet për faqet tuaja.

Historia e versionit të faqes

Rivendosni versionet e mëparshme të faqes tuaj të uljes kur është e nevojshme.

Widget HTML për futjen e kodit

Fut kodin e personalizuar HTML, email-et dhe format e kontaktit, etiketat e gjurmimit dhe më shumë.

Ndërtues faqesh miqësor ndaj SEO

Zgjidhni etiketat tuaja të kokës dhe personalizoni titullin tuaj meta dhe përshkrimet meta.

Caktimi i rolit të faqes së uljes

Ju mund të krijoni një faqe uljeje të personalizuar dhe ta caktoni atë si faqen tuaj aktuale kryesore, faqe faleminderit ose faqe 404.

Filloni FALAS dhe
ndërtoni dyqanin tuaj të suksesshëm në internet!

CloudCart është FALAS derisa të arrini të ardhurat tuaja të para prej 1000$!

{domain_start_form}