Menaxhoni produktet dhe porositë tuaja shpejt dhe me lehtësi në një dyqan CloudCart

Përdorni platformën tonë plotësisht FALAS derisa të arrini një të ardhur prej $1,000

{domain_start_form}

Menaxhimi i porosive

Merrni dhe menaxhoni porositë tuaja në një vend me vetëm disa klikime!

  • Shtoni/hiqni produkte dhe zbritje gjatë përpunimit të porosisë
  • Porosia e shpejtë që vjen direkt në panelin tuaj të kontrollit
  • Gjenerimi i shpejtë dhe i lehtë i faturave me vetëm një klikim
  • Etiketimi automatik i porosive si 'të paguara'
  • E-mail të automatizuar për "karrocat e braktisura"

Përparësi shtesë në përpunimin e porosive

Parandalimi i mashtrimit duke kontrolluar adresën IP

Informacion nga gjurmimi i lidhjeve UTM për çdo porosi

Lista e përdoruesve që kanë braktisur karrocat e tyre

Faturim automatik pas një porosie të suksesshme

Menaxhimi i produktit

Mjete të shpejta për import, sinkronizim, redaktim, kopjim, fshirje dhe shënim të produkteve

Varietetet e produkteve

Opsioni për të krijuar varietetet tuaja (Shembull: ngjyra, madhësia, materiali). Çdo vlerë e varietetit mund të ketë çmimin, sasinë, peshën, numrin e artikullit dhe fotot e veta.

Opsionet e produktit

Opsioni për të krijuar fusha shtesë në faqen e detajeve të produktit (Shembull: fusha e tekstit, butoni i radios, kutia e kontrollit, menyja rënëse, skedari i ngarkimit). Çdo opsion mund të ketë vlerën e vet.

Importi i produkteve

Opsioni për të krijuar një numër të pakufizuar pronash të cilat mund t'i përdorni si filtra për të lehtësuar përdoruesit kur kërkojnë (Shembull: filtro sipas madhësisë, ngjyrës, pëlhurës dhe specifikave të tjera për biznesin tuaj).

Karakteristikat e produktit

Opsioni për të transferuar, importuar dhe sinkronizuar katalogët e produkteve përmes integrimeve të gatshme për OpenCart, WooCommerce dhe Magento. Opsioni për të importuar produkte sipas skedarit CSV. Importoni dhe sinkronizoni me XML ose CloudCart API.

Statuset produktit

Opsioni për të krijuar statuse të personalizuara të produktit (shembull: në magazinë, i padisponueshëm, transport falas, dërgesë deri në 14 ditë dhe të tjera, sipas nevojave tuaja). Në varësi të statusit, sistemi mund të shfaqë/fsheh butonin 'BLI'.

Produkte dixhitale

Opsioni për të shtuar dhe shitur produkte ose shërbime dixhitale (Shembull: libër dixhital ose shërbim kontabël). Ju mund të ngarkoni skedarin për secilin prej shërbimeve ose produkteve tuaja dixhitale.

Filloni FALAS dhe
Ndërtoni dyqanin tuaj të suksesshëm në internet!

CloudCart është FALAS derisa të arrini të ardhurat tuaja të para prej 1000$!

{domain_start_form}