Rritni shitjet me arkë inovative me një faqe

Procesi revolucionar i arkës që do të reduktojë karrocat tuaja të braktisura dhe do të rrisë konvertimet duke i kthyer vizitorët tuaj në klientë!

{domain_start_form}

Pagesa e shpejtë dhe me konvertim të lartë

CloudCart ka zhvilluar një proces revolucionar të arkëtimit me dizajn të përshtatshëm për përdoruesit dhe funksione të plotësimit automatik që do të rrisin normat e konvertimit, do të reduktojnë braktisjen e karrocave dhe do të përmirësojnë performancën tuaj të shitjeve.

Klientët nuk duhet të plotësojnë më shumë hapa të Checkout për të finalizuar porositë e tyre. CloudCart kursen kohën e përdoruesve duke përdorur lokalizimin e adresës me një klikim dhe metodat e paracaktuara të dorëzimit dhe pagesës.

Arsyet për të përdorur Checkout tonë

JO MË SHUMË norma të larta të braktisjes së karrocave (70% mesatare për industrinë). Fluksi ynë i pagesës së shpejtë do ta zvogëlojë atë nga dizajni miqësor për përdoruesit dhe funksionet e plotësimit automatik.

MË SHUMË fusha të shumta Checkout që kërkojnë shumë kohë për t'u plotësuar, i bezdisin përdoruesit dhe i bëjnë ata të largohen nga finalizimi i porosive të tyre duke shkaktuar humbje të të ardhurave.

JO MË SHUMË shpërqendrime me Headers & Footers që ngatërrojnë përdoruesit dhe i pengojnë ata të plotësojnë porosinë e tyre.

JO MË SHUMË probleme me porositë nga pajisjet celulare për shkak të dizajnit që nuk përgjigjet dhe përvojës së gjatë të lëvizjes së përdoruesit.

Përfitimet e Checkout-it tonë

Lokalizimi i adresës me një klikim

Checkout ynë i ndihmon klientët tuaj të kapërcejnë hapat me lokalizimin me një klikim - CloudCart plotëson automatikisht fushat e tyre të adresave duke përdorur vendndodhjen gjeografike të Hartave të Google dhe përshpejton shkrimin e tyre me sugjerimet e tekstit të "Plotësimit automatik të Google".

Kursimi i kohës me hapa të paracaktuar

Checkout-i ynë kursen kohë dhe i ndihmon klientët tuaj të finalizojnë porosinë e tyre më shpejt dhe më lehtë duke ofruar mënyra të paracaktuara shpërndarjeje dhe pagese që heqin nevojën për klikime shtesë.

Rikuperimi i karrocave me automatizimin e postës elektronike

Checkout ynë rrëmben kontaktet e klientëve dhe informacionin e karrocës përpara se ata të largohen nga faqja juaj dhe më pas dërgon automatikisht një email rikuperimi të karrocës për ri-angazhimin dhe rikuperimin e shitjeve të humbura. (email-i është 100% i personalizueshëm për t'iu përshtatur nevojave tuaja)

Dizajni i arkave të optimizuara për celular

Checkout-i ynë ka një dizajn 100% të optimizuar për celular dhe konvertim pa tituj dhe funde ose përvojë të gjatë të përdoruesit me lëvizje që ngatërrojnë klientët dhe i pengojnë ata të plotësojnë porosinë e tyre.

Filloni FALAS dhe
ndërtoni dyqanin tuaj të suksesshëm në internet!

CloudCart është FALAS derisa të arrini të ardhurat tuaja të para prej 1000$!

{domain_start_form}