I ri

Lodra & Lojëra

"Kend lojrash" është zgjedhja e duhur për një dyqan që ofron lodra për fëmijë të të gjitha moshave. Dizajni është neutral, por në të njëjtën kohë i gëzuar. Falë banderolave të kategorisë mund të shfaqni një seksion me produkte, të kategorizuara sipas moshës. Paralaksa dhe sfondi në kokë krijon ndjesi dinamike dhe mban vëmendjen e vizitorit. Perceptimi i përgjithshëm i dyqanit është harmonia midis pjesës funksionale dhe asaj prezantuese të faqes.

Lloji i biznesit
Lodra dhe lojëra

Sfondi i kokës

Kalimi nga kreu në rrëshqitës e bën imazhin fillestar më të madh, gjë që kontribuon në veçantinë e dyqanit dhe tregon dëshirën për të rafinuar çdo detaj.

Paralaks

Paralaksi krijon një prezantim dinamik, duke kujtuar lojën e fëmijëve dhe përmirëson përvojën e përdoruesit.

Seksioni i produktit

Seksionet e produkteve ju lejojnë të shfaqni produkte të reja, të rekomanduara ose promocionale. Artikujt e rinj dhe ato me çmime tërheqëse do t'ju sjellin gjithmonë konvertim më të lartë.

Ikonat e veçorive

Ikonat e avantazheve janë një mjet i shkëlqyer vizual për të dalluar veten nga konkurrenca dhe për të nxjerrë në pah atë që ju bën të dalloheni.

Përparësitë

Shablloni është baza për një dyqan të suksesshëm në internet, por gjithashtu jep akses në Drag & Drop Builder, përmes të cilit mund të përmirësoni pamjen e dyqanit tuaj në çdo kohë. Tema është e adaptueshme për versionin celular, si dhe për desktop.

Icon
Tema është e përshtatshme për

 • Një biznes migrues
  që kërkon një mënyrë më tërheqëse për të prezantuar produktet e saj për të përmbushur kërkesat e tregut.
 • Nje start-up business
  që ka grupin e duhur të produkteve, por nuk di si t'i prezantojë ato.
 • Biznes fizik
  një ekspert në komunikimin personal me klientët, por ende përjeton pasiguri kur bëhet fjalë për një prani solide në internet.

Icon
Shporta & Arka

 • Zgjedhja e veprimit pas shtimit të produktit në shportë - dërgoni në pagesë / shportë, shfaqni një dritare kërcyese ose lini klientin në të njëjtën faqe;
 • Trego çmimet e produkteve vetëm për përdoruesit e regjistruar;
 • Kujtesa për porosinë e papërfunduar pas një periudhe kohore të specifikuar nga ju;
 • Shtimi opsional i prodhuesit / mënyrës së paracaktuar të pagesës;
 • Çmimi minimal i porosisë;
 • Sasia minimale e porosisë;

Icon
Marketingu dhe konvertimet

 • Blog
 • Formulari i kontakteve
 • Faqe FAQ
 • Produkte të ngjashme
 • Merketing me email
 • Oferta Upsell & Cross Sell
 • Widgets pop-up
 • Zgjedhjet e produkteve

Ndërtuesi i faqeve

Zhvilloni aftësitë tuaja të marketingut me ndërtuesin zvarrit dhe lëshoni të faqeve të uljes informative dhe promovuese.

Image
Icon
Madhësia është e rëndësishme

Set the correct proportions of the photos to improve product presentation and customer conversions.

Icon
Kreu dhe fundi i personalizueshëm

Personalizoni kokën dhe fundin e dyqanit tuaj për ta bërë lundrimin sa më të përshtatshëm.

Icon
Ngjyrat jane te fuqishme

Vendosni proporcionet e sakta të fotove për të përmirësuar prezantimin e produktit dhe konvertimet e klientëve.

Icon
Fonti flet

Shkronja juaj e zgjedhur ka fuqinë të ndikojë në komunikimin tuaj dhe të krijojë besim te vizitorët tuaj.

Image

Dizajn i bukur dhe intrigues për dyqanin tuaj online