I ri

Unë e vogël

Tema "Unë e vogël" ka një dizajn shumëngjyrësh që të kujton një fëmijëri të shkujdesur. Paraqitja e udhëzon klientin përmes artikujve të zgjedhur dhe një historie të shkurtër të kompanisë. Më pas, vizitori sheh të gjithë prodhuesit e besuar që dëshmon se ju keni një pasqyrë të mirë të tregut. Në këtë pikë ai e di se kush jeni dhe çfarë ofrohet në dyqanin tuaj, kështu që ai nuk do të mendojë dy herë përpara se të porosisë.

Lloji i biznesit
Fëmija dhe foshnja

Rrëshqitës

Rrëshqitësit udhëzojnë të gjithë klientët drejt kategorive, produkteve ose ofertave kryesore. Informacioni mund të përditësohet bazuar në fushatat sezonale, të cilat do ta drejtojnë përdoruesin drejt artikujve më të fundit.

Seksioni i produktit

Ky modul ju lejon të identifikoni një grup specifik produktesh dhe t'i prezantoni ato çdo klienti vizitor. Tregoni se çfarë ju bën të dalloheni.

Variantet e produktit

Variantet e produktit janë të shkëlqyera për artikujt që kanë më shumë se një opsion ngjyre ose madhësie. Ky funksion i lejon klientit të zgjedhë një lloj artikulli specifik nga një faqe e vetme.

Pankarta

Përdorni fuqinë e informacionit vizual në vend të përshkrimeve të gjata. Ngjyrat gjithashtu përmirësojnë vizionin e përgjithshëm të faqes kryesore dhe e bëjnë atë më tërheqëse, gjë që dëshironi nga një dyqan elektronik në këtë industri.

Ikonat e veçorive

Ikonat e veçorive ju lejojnë të tregoni se çfarë e bën këtë dyqan më të mirë se të tjerët. Ata ndërtojnë besim në përvojën e përdoruesit dhe i bëjnë klientët të kalojnë më shumë kohë në faqe.

Paketat

Të gjithë klientët kërkojnë vlerë të mirë për paratë. Bëhuni miq me klientët tuaj duke u ofruar atyre paketa ku ata mund të provojnë më shumë produkte për më pak para. Kjo do t'ju ndihmojë të promovoni një sërë artikujsh që rrit normën e klientit të kthimit.

Blog

Të gjithë artikujt origjinalë ju ndihmojnë të përmirësoni renditjen tuaj në Google. Shumica e prindërve nuk kanë kohë për të shfletuar nëpër dyqane të shumta në internet, prandaj është e rëndësishme që dyqani juaj elektronik të jetë më i lartë në rezultatet e Google. Tregimet do t'ju ndihmojnë të këshilloni klientët të cilët gjithashtu do të popullarizojnë artikujt tuaj.

Galeri me shitës

Nëse klienti nuk është i njohur me dyqanin online, të gjitha markat e zgjedhura do të krijojnë besim, i cili do të përmirësojë shkallën tuaj të konvertimit.

Përparësitë

Shablloni është baza për një dyqan të suksesshëm në internet, por gjithashtu jep akses në Drag & Drop Builder, përmes të cilit mund të përmirësoni pamjen e dyqanit tuaj në çdo kohë. Tema është e adaptueshme për versionin celular, si dhe për desktop.

Icon
Tema është e përshtatshme për

 • Një biznes migrues
  që kërkon një mënyrë më tërheqëse për të prezantuar produktet e saj për të përmbushur kërkesat e tregut.
 • Nje start-up business
  që ka grupin e duhur të produkteve, por nuk di si t'i prezantojë ato.
 • Biznes fizik
  një ekspert në komunikimin personal me klientët, por ende përjeton pasiguri kur bëhet fjalë për një prani solide në internet.

Icon
Shporta & Arka

 • Zgjedhja e veprimit pas shtimit të produktit në shportë - dërgoni në pagesë / shportë, shfaqni një dritare kërcyese ose lini klientin në të njëjtën faqe;
 • Trego çmimet e produkteve vetëm për përdoruesit e regjistruar;
 • Kujtesa për porosinë e papërfunduar pas një periudhe kohore të specifikuar nga ju;
 • Shtimi opsional i prodhuesit / mënyrës së paracaktuar të pagesës;
 • Çmimi minimal i porosisë;
 • Sasia minimale e porosisë;

Icon
Marketingu dhe konvertimet

 • Blog
 • Formulari i kontakteve
 • Faqe FAQ
 • Produkte të ngjashme
 • Merketing me email
 • Oferta Upsell & Cross Sell
 • Widgets pop-up
 • Zgjedhjet e produkteve

Ndërtuesi i faqeve

Zhvilloni aftësitë tuaja të marketingut me ndërtuesin zvarrit dhe lëshoni të faqeve të uljes informative dhe promovuese.

Image
Icon
Madhësia është e rëndësishme

Vendosni proporcionet e sakta të fotove për të përmirësuar prezantimin e produktit dhe konvertimet e klientëve.

Icon
Kreu dhe fundi i personalizueshëm

Personalizoni kokën dhe fundin e dyqanit tuaj për ta bërë lundrimin sa më të përshtatshëm.

Icon
Ngjyrat janë të fuqishme

Ndryshoni me lehtësi ngjyrat sipas vizionit tuaj për të krijuar pamjen dhe disponimin e duhur për dyqanin tuaj.

Icon
Fonti flet

Fonti i zgjedhur ka fuqine te influencoje komunikimin dhe te ndertoj besim tek vizitoret tuaj.

Image

Dizajn i bukur per dyqanin tuaj

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit