I ri

Shtëpi & Kopsht

"Hacks DIY" është një temë shumëngjyrëshe që provokon imagjinatën tuaj dhe ofron një prezantim të shkëlqyeshëm për të gjitha produktet e shtëpisë dhe kopshtit. Dizajni i dyqanit udhëzon të gjithë vizitorët përmes llojeve të ndryshme të koleksioneve të produkteve. E ndjekur nga ikona të veçorive, si dhe imazhe që përfaqësojnë kategoritë e njohura. Ne kemi shtuar gjithashtu një opsion për artikujt ku mund të zbuloni truket DIY.

Lloji i biznesit
Shtëpia dhe Kopshti

Paralaks

Shumica e dyqaneve DIY zakonisht nuk ofrojnë prezantime emocionuese të produkteve të cilat mund të dekurajojnë klientët që të fillojnë një projekt më vete. Prandaj, ne kemi përdorur një paralaks për të krijuar një pamje dinamike dhe gazmore që do të provokonte angazhim më të madh të klientit dhe norma më të larta konvertimi.

Ikona

Për shkak të numrit të madh të dyqaneve online është e rëndësishme të tregoni se çfarë ju bën të dalloheni. Ikonat e veçorive mund të përfaqësojnë shërbimin tuaj ndaj klientit, si dhe pikat e forta të produktit në një mënyrë të këndshme, tërheqëse vizualisht.

Produkte të ngjashme

Produktet e lidhura mund të lehtësojnë përvojën e përdoruesit duke sugjeruar artikuj të tjerë që mund të nevojiten. Ky opsion do të rrisë gjithashtu vlerën e përgjithshme të porosisë tuaj.

Blog

Artikujt e blogut janë një mënyrë e shkëlqyer për të këshilluar klientin rreth procesit dhe të gjitha produkteve të nevojshme në mënyrë që të kenë sukses në rinovimin e shtëpisë së tyre. Ju mund t'i udhëzoni ata gjatë gjithë përvojës duke ofruar gjithçka që kërkohet gjatë fazave të ndryshme.

Përparësitë

Shablloni është baza për një dyqan të suksesshëm në internet, por gjithashtu jep akses në Drag & Drop Builder, përmes të cilit mund të përmirësoni pamjen e dyqanit tuaj në çdo kohë. Tema është e adaptueshme për versionin celular, si dhe për desktop.

Icon
Tema është e përshtatshme për

 • Një biznes migrues
  që kërkon një mënyrë më tërheqëse për të prezantuar produktet e saj për të përmbushur kërkesat e tregut.
 • Nje start-up business
  që ka grupin e duhur të produkteve, por nuk di si t'i prezantojë ato.
 • Biznes fizik
  një ekspert në komunikimin personal me klientët, por ende përjeton pasiguri kur bëhet fjalë për një prani solide në internet.

Icon
Shporta & Arka

 • Zgjedhja e veprimit pas shtimit të produktit në shportë - dërgoni në pagesë / shportë, shfaqni një dritare kërcyese ose lini klientin në të njëjtën faqe;
 • Kujtesa për porosinë e papërfunduar pas një periudhe kohore të specifikuar nga ju;
 • Trego çmimet e produkteve vetëm për përdoruesit e regjistruar;
 • Shtimi opsional i prodhuesit / mënyrës së paracaktuar të pagesës;
 • Sasia minimale e porosisë;
 • Çmimi minimal i porosisë;

Icon
Marketingu dhe konvertimet

 • Blog
 • Formulari i kontakteve
 • Faqe FAQ
 • Produkte të ngjashme
 • Merketing me email
 • Oferta Upsell & Cross Sell
 • Widgets pop-up
 • Zgjedhjet e produkteve

Ndertues Faqe

Zhvilloni aftësitë tuaja të marketingut me ndërtuesin zvarrit dhe lëshoni të faqeve të uljes informative dhe promovuese.

Image
Icon
Madhësia është e rëndësishme

Vendosni proporcionet e sakta të fotove për të përmirësuar prezantimin e produktit dhe konvertimet e klientëve.

Icon
Kreu dhe fundi i personalizueshëm

Personalizoni kokën dhe fundin e dyqanit tuaj për ta bërë lundrimin sa më të përshtatshëm.

Icon
Ngjyrat janë të fuqishme

Ndryshoni me lehtësi ngjyrat sipas vizionit tuaj për të krijuar pamjen dhe disponimin e duhur për dyqanin tuaj.

Icon
Fonti flet

Shkronja juaj e zgjedhur ka fuqinë të ndikojë në komunikimin tuaj dhe të krijojë besim te vizitorët tuaj.

Image

Dizajn i bukur dhe intrigues për dyqanin tuaj online

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit