I r

Shëndet & Bukur

""Beauty treats"" ofron të gjitha funksionalitetet specifike të industrisë - vitrina me foto të mëdha, pankarta të kategorive si lidhje me produktet e njohura dhe opsionin për përshkrim të shkurtër të secilit përbërës. Ngjyrat janë delikate, gjë që e ngushëllon klientin dhe e provokon atë të mendojë të

Lloji i biznesit
Shëndet & Bukur

Slider

Rrëshqitësi thekson përzgjedhjen e gjerë të përbërësve që është një element kyç për të gjitha produktet kozmetike. Këtu mund ta drejtoni klientin drejt një kategorie të caktuar/artikull të ri ose një produkti promocional. Kjo ju ofron një mënyrë për të inkurajuar vizitorin se cilat produkte të rishikojnë dhe çfarë të blejnë.

Banderolat e kategorive

Pankartat e kategorive janë një mjet i shkëlqyeshëm kur bëhet fjalë për kategori të shumta. Ato ju lejojnë ta drejtoni klientin drejt artikujve sezonalë ose atyre që ju bëjnë të dalloheni.

Seksioni i produktit

Seksionet e produkteve janë një domosdoshmëri për çdo faqe kryesore, por është e rëndësishme të zgjidhni artikujt me foto me cilësi të shkëlqyer, të keni një përshkrim të qartë dhe një çmim tërheqës. Ky seksion do t'ju sjellë shitje vetëm nëse ofroni një gamë të gjerë produktesh bazuar në kategoritë ose fushatat aktuale.

Variantet

Shumica e produkteve kozmetike vijnë në madhësi të ndryshme paketimi dhe kjo mund të vizualizohet duke shtuar një ""variete"". Në varësi të cilësimeve, ju mund të zgjidhni një lloj prezantimi nga gjashtë opsionet e mëposhtme - butoni i radios, foto, ngjyra, grafika, butoni i tekstit dhe numrit ose menyja rënëse.

Porosia e shpejtë

Kjo veçori i lejon klientit të plotësojë porosinë me disa klikime. Ne ju këshillojmë të kërkoni një emër, numrin e telefonit të kontaktit dhe adresën e emailit. Ju lutemi mbani në mend se mënyra e vetme e pagesës është para në dorëzim.

Koha

Zbritja e numërimit mbrapsht e bën prezantimin e produktit më dinamik dhe inkurajon vizitorin që ta dëshirojë produktin më shpejt. Ky opsion është i përshtatshëm për produkte të vetme, si dhe për promovime paketash.

Zbritje në përqindje

Zbritja vizualizohet me një etiketë me ngjyra e cila bazohet në një kriter të parazgjedhur. Ju mund të zgjidhni një kategori specifike, gamë produktesh, prodhues ose një artikull të veçantë.

Transport falas

Transporti falas është një kënaqësi e shkëlqyer për çdo klient dhe mund të aktivizohet bazuar në vlera të caktuara të produkteve në karrocë.

Kliko-për-thirrje

Ky aplikacion i lejon klientit të bisedojë me ju nëse është e nevojshme. Ikona e klikimit për thirrje është aktive në çdo faqe dyqani, kështu që klienti nuk ka nevojë të kërkojë numrin e telefonit ose të plotësojë një formular kontakti.

Përparësitë

Shablloni është baza për një dyqan të suksesshëm në internet, por gjithashtu jep akses në Drag & Drop Builder, përmes të cilit mund të përmirësoni pamjen e dyqanit tuaj në çdo kohë. Tema është e adaptueshme për versionin celular, si dhe për desktop.

Icon
Tema është e përshtatshme për

 • Një biznes migrues
  që kërkon një mënyrë më tërheqëse për të prezantuar produktet e saj për të përmbushur kërkesat e tregut.
 • Nje start-up business
  që ka grupin e duhur të produkteve, por nuk di si t'i prezantojë ato.
 • Biznes fizik
  një ekspert në komunikimin personal me klientët, por ende përjeton pasiguri kur bëhet fjalë për një prani solide në internet.

Icon
Shporta dhe arka

 • Zgjedhja e veprimit pas shtimit të produktit në shportë - dërgoni në pagesë / shportë, shfaqni një dritare kërcyese ose lini klientin në të njëjtën faqe;
 • Trego çmimet e produkteve vetëm për përdoruesit e regjistruar;
 • Kujtesa për porosinë e papërfunduar pas një periudhe kohore të specifikuar nga ju;
 • Shtimi opsional i prodhuesit / mënyrës së paracaktuar të pagesës;
 • Çmimi minimal i porosisë;
 • Sasia minimale e porosisë;

Icon
MMarketingu dhe konvertimet

 • Blog
 • Formulari i kontakteve
 • Faqe FAQ
 • Produkte të ngjashme
 • Merketing me email
 • Oferta Upsell & Cross Sell
 • Widgets pop-up
 • Zgjedhjet e produkteve

Ndërtuesi i faqeve

Zhvilloni aftësitë tuaja të marketingut me ndërtuesin zvarrit dhe lëshoni të faqeve të uljes informative dhe promovuese.

Image
Icon
Madhësia është e rëndësishme

Vendosni proporcionet e sakta të fotove për të përmirësuar prezantimin e produktit dhe konvertimet e klientëve.

Icon
Kreu dhe fundi i personalizueshëm

Personalizoni kokën dhe fundin e dyqanit tuaj për ta bërë lundrimin sa më të përshtatshëm.

Icon
Ngjyrat jane te fuqishme

Ndrysho me lehtesi ngjyrat sipas vizionit tuaj per te krijuar pamjen dhe ngjyrat e duhura per dyqanin tuaj.

Icon
Fonti Flet

Your chosen font has the power to influence your communication and build trust in your visitors.

Image

Dizanj i bukur per dyqanin tuaj online