New

Аrtsy

Tema "Artsy" është e përshtatshme për vepra arti ose produkte të punuar me dorë. Ai ofron një paralaksë si dhe video dhe banderola të cilat krijojnë një përvojë dinamike të klientit dhe do të provokonin më shumë shitje. Pamja e përgjithshme është e thjeshtuar, por e pazakontë, duke treguar një ndjenjë të shkëlqyer detajesh.

Lloji i biznesit
Art

Seksionet e produktit

Seksionet e produktit ju lejojnë të shfaqni artikuj të rinj të rregulluar sipas një zhanri të caktuar. Kjo e udhëzon përdoruesin drejt artikujve të veçantë dhe e bën atë të blejë artikullin e dëshiruar shumë më shpejt.

Ikonat e veçorive

Këtu mund të listoni përfitimet e dyqanit tuaj online sepse blerja e një vepre arti shpesh nuk është një detyrë aq e lehtë. Prandaj, është e rëndësishme të bindni vizitorin për cilësinë e produkteve dhe shërbimeve tuaja. Për shembull, duke ofruar një pamje paraprake të porosisë përpara pagesës ose një kthim falas i çdo artikulli të zgjedhur mund të rezultojë në blerje më të shpejta.

Galeri me shitës

Përmes kësaj galerie keni mundësinë të prezantoni të gjithë autorët/dizenjuesit dhe prodhuesit. Në të njëjtën kohë, ju mund të krijoni një lidhje me një klikim midis çdo kategorie të caktuar produktesh dhe projektuesit të saj. Kjo do t'i mundësonte klientit të shohë një koleksion të tërë duke zgjedhur një logo.

Blog

Pozicioni i kërkimit në Google i dyqanit tuaj ka një rol kyç për suksesin afatgjatë dhe për të përmirësuar renditjen tuaj duhet të ngarkoni rregullisht artikuj. Seksioni i Blog-ut është gjithashtu një vend i mrekullueshëm për të edukuar vizitorët duke shkëmbyer njohuri rreth arteve dhe tendencave të ndryshme..

Përparësitë

Shablloni është baza për një dyqan të suksesshëm në internet, por gjithashtu jep akses në Drag & Drop Builder, përmes të cilit mund të përmirësoni pamjen e dyqanit tuaj në çdo kohë. Tema është e adaptueshme për versionin celular, si dhe për desktop.

Icon
Tema është e përshtatshme për

 • Një biznes migrues
  që kërkon një mënyrë më tërheqëse për të prezantuar produktet e saj për të përmbushur kërkesat e tregut.
 • Nje start-up business
  që ka grupin e duhur të produkteve, por nuk di si t'i prezantojë ato.
 • Biznes fizik
  një ekspert në komunikimin personal me klientët, por ende përjeton pasiguri kur bëhet fjalë për një prani solide në internet.

Icon
Shporta dhe Arka

 • Zgjedhja e veprimit pas shtimit të produktit në shportë - dërgoni në pagesë / shportë, shfaqni një dritare kërcyese ose lini klientin në të njëjtën faqe;
 • Trego çmimet e produkteve vetëm për përdoruesit e regjistruar;
 • Kujtesa për porosinë e papërfunduar pas një periudhe kohore të specifikuar nga ju;
 • Shtimi opsional i prodhuesit / mënyrës së paracaktuar të pagesës;
 • Çmimi minimal i porosisë;
 • Sasia minimale e porosisë;

Icon
Marketingu dhe konvertimet

 • Blog
 • Formulari i kontakteve
 • Faqe FAQ
 • Produkte të ngjashme
 • Merketing me email
 • Oferta Upsell & Cross Sell
 • Widgets pop-up
 • Seksionet e produkteve

Ndërtuesi i faqeve

Zhvilloni aftësitë tuaja të marketingut me ndërtuesin zvarrit dhe lëshoni të faqeve të uljes informative dhe promovuese.

Image
Icon
Madhësia është e rëndësishme

Vendosni proporcionet e sakta të fotove për të përmirësuar prezantimin e produktit dhe konvertimet e klientëve.

Icon
Kreu dhe fundi i personalizueshëm

Personalizoni kokën dhe fundin e dyqanit tuaj për ta bërë lundrimin sa më të përshtatshëm.

Icon
Ngjyrat janë të fuqishme

Ndryshoni me lehtësi ngjyrat sipas vizionit tuaj për të krijuar pamjen dhe disponimin e duhur për dyqanin tuaj.

Icon
Fonti flet

Shkronja juaj e zgjedhur ka fuqinë të ndikojë në komunikimin tuaj dhe të krijojë besim te vizitorët tuaj.

Image

Dizajn i bukur dhe intrigues për dyqanin tuaj online