Kontroll i plotë mbi dizajnin e dyqanit tuaj

Ju mund të përdorni një nga modelet tona premium të krijuar nga stilistë profesionistë ose të krijoni dizajnin tuaj plotësisht të personalizuar për të rritur suksesin e dyqanit tuaj online.

Shikoni modelet tona funksionale dhe të bukura të dizajnit premium

Zgjidhni tema profesionale të dizajnit për versionet e desktopit dhe celularit dhe përshtatni të preferuarën tuaj me nevojat e markës suaj.

New
Image

The theme "Little me" has a colorful design which reminds of a carefree childhood. The layout guides the customer through selected items and a brief history of the company. Then, the visitor sees all trusted manufacturers which proves that you have a good overview of the market. At this point he knows who you are and what’s offered in your store, so he will not think twice before ordering.

Little me
New
Image

"Playground" is the right choice for a store offering toys for children of all ages. The design is neutral, but at the same time cheerful. Тhe category banners show a section with products, categorized by age. The parallax and the background in the header creates dynamic feeling and keeps the visitor's attention.

Playground
New
Image

"DIY hacks" is a colorful theme which provokes your imagination and offers a great presentation to all home and garden products. The store design guides visitors through different types of product collections. Followed by feature icons, as well as images representing popular categories.

DIY hacks
New
Image

"Beauty treats" offers all industry specific functionalities - showcases with large photos, category banners as a connection to popular products and the option for short description of each ingredient. The colors are delicate which comforts the customer and provokes him to consider buying more products.

Beauty treats
New
Image

"Fashionista" is a template, adapted to the needs of the fashion industry. It's typical for that business to keep in stock many products from different manufacturers. The theme offers horizontally presented subcategories which allows most of the homepage to remain visible, followed by a double slider, suitable for complementary collections.

Fashionista
Coming Soon
Image

The "Artsy" theme is suitable for art work or handmade products. It offers a parallax as well as videos and banners which create a dynamic customer experience and would provoke more sales. The overall look is simplified but unusual, showing a great sense of detail.

Аrtsy
Image
Image
Icon
Madhësia është e rëndësishme

Vendosni proporcionet e sakta të fotove për të përmirësuar prezantimin e produktit dhe konvertimet e klientëve.

Icon
Kreu dhe fundi i personalizueshëm

Personalizoni kokën dhe fundin e dyqanit tuaj për ta bërë lundrimin sa më të përshtatshëm.

Icon
Ngjyrat janë të fuqishme

Ndryshoni me lehtësi ngjyrat sipas vizionit tuaj për të krijuar pamjen dhe disponimin e duhur për dyqanin tuaj.

Icon
Fonti flet

Shkronja juaj e zgjedhur ka fuqinë të ndikojë në komunikimin tuaj dhe të krijojë besim te vizitorët tuaj.

Image

Dizajn i bukur dhe intrigues për dyqanin tuaj online