Ne ndihmojmë bizneset e vogla dhe të mesme
të shesin me sukses online!

Me mbi 15 vjet përvojë në botën dixhitale dhe industrinë e e-commerce - ne jemi këtu për ju.

CloudCart's Vision

Misioni i CloudCart

 • Për të krijuar tregtarë të suksesshëm në internet.
 • Për të lehtësuar nevojën për investim fillestar gjatë fillimit.
 • Për të edukuar të gjithë tregtarët online, si të hapni një dyqan të suksesshëm në internet dhe si ta menaxhoni atë.
 • Për të krijuar një softuer të ecommerce të lehtë për t'u përdorur, i cili mund të përdoret nga kushdo, edhe pa ndonjë aftësi të veçantë.
 • Për të ndihmuar tregtarët tanë në internet të drejtojnë më shumë klientë dhe porosi, duke përdorur mjetet më të mira të marketingut.
CloudCart's Vision

Vizioni i CloudCart

CloudCart përpiqet të bëhet softueri më i lehtë për t'u përdorur në tregtinë elektronike. Dhe gjithashtu për të kursyer sa më shumë kohë dhe para për tregtarët tanë, duke u ofruar atyre procese të automatizuara dhe të optimizuara të menaxhimit të dyqaneve të ecommerce.

Por hapi më i madh përpara që po bëjmë aktualisht është krijimi i teknologjisë për të ndihmuar tregtarët tanë në krijimin dhe analizën e fushatave të tyre të reklamave dixhitale. Dhe e fundit, por jo më pak e rëndësishme, një funksionalitet i rëndësishëm i njohurive të biznesit, i cili mbledh gjithçka që ndodh në dyqan dhe e përkthen dhe e paraqet atë në mënyrën më të thjeshtë, në mënyrë që çdokush ta kuptojë.

CloudCart's Story & Timeline

Vlerat e CloudCart

CloudCart's Team

Ekipi

 • Ekipi ynë ka qenë gjithmonë dhe do të jetë pasuria jonë më e vlefshme.
 • Ne krijojmë një familje, e cila ka përafruar vlerat thelbësore.
 • Përkushtimi dhe profesionalizmi i ekipit tonë janë çelësi i suksesit tonë.
 • Vizioni ynë për suksesin e CloudCart është në planifikimin afatgjatë.

CloudCart's Clients

Klientët

 • Filozofia jonë është "Ti fiton, ne fitojmë"".
 • Për t'i ndihmuar të gjithë ata duke ndarë njohuritë tona.
 • Për të fiksuar mbi detajet dhe për të çmuar reagimet e klientëve tanë.
 • Për të krijuar marrëdhënie afatgjata me tregtarët tanë.

CloudCart's Technology

Teknologjia

 • Ne krijojmë platformë e-commerce të lehtë për t'u përdorur.
 • Ne krijojmë tregtarë të suksesshëm në internet duke ndjekur tendencat më të fundit të teknologjisë.
 • Fokusi i softuerit të CloudCart është që tregtarët tanë të shesin më shumë.
 • Ne po krijojmë një asistent virtual për të ndihmuar tregtarët tanë.

Kush e themeloi CloudCart?

Nikolay Iliev - CEO

Nikolay Iliev - CEO

Nikolay Iliev është CEO dhe bashkëthemelues i CloudCart. Ai po menaxhon në mënyrë aktive operacionet dhe aspektet financiare të kompanisë. Ai ka njohuri dhe aftësi të shkëlqyera në marketing dhe tregti elektronike.

Peter Iliev - CTO

Peter Iliev - CTO

Peter Iliev është CTO dhe bashkëthemelues i CloudCart. Ai njihet si ekspert teknik në industrinë online. Ai është përgjegjës për menaxhimin e brendshëm të projektit si menaxher kryesor i projektit në ekipin që zhvillon softuerin dhe funksionalitetet kryesore të CloudCart.

Ekipi i CloudCart

Evgeni Yordanov

Evgeni Yordanov

CMO & Partner

Peter Milenkov

Peter Milenkov

BDO & Partner

Evgeni Nurkov

Evgeni Nurkov

Arkitekt Softuerësh

Georgi Nachev

Georgi Nachev

Lead Developer

Dimitar Lukarski

Dimitar Lukarski

Senior Front End Developer

Yanko Ivanov

Yanko Ivanov

Developer

Yasen Ivanov

Yasen Ivanov

Drejtor Arti

Мария Фотинова

Maria Fotinova

Web Designer

Анита Гайдова

Anita Gaydova

Web Designer

Сияна Дичева

Siyana Dicheva

Web Designer

Mihaela Papazova

Mihaela Papazova

Web Designer

Stoyan Stoimenov

Stoyan Stoimenov

Web developer

Stela Karakerezova

Stela Karakerezova

Ekspert Marketingu

Alexander Mansur

Alexander Mansur

Specialist Marketingu

Plamena Petrakieva

Plamena Petrakieva

Specialist Marketingu

Martina Kostova

Martina Kostova

Specialist Marketingu

Gergana Georgieva

Gergana Georgieva

Menaxher Kryesor i Llogarisë

Rositsa Angelova

Rositsa Angelova

Shkrimtar Teknik

Iliyana Grancharova

Iliyana Grancharova

HR & Asistent Ekzekutiv

Martin Lazarov

Martin Lazarov

Administratori i Sistemit Saas

Alexander Tomov

Alexander Tomov

Menaxher i Marrëdhënieve me Klientin

Monica Toncheva

Monica Toncheva

Customer Support Specialist

Goran Shtrbevski

Goran Shtrbevski

Specialist i Mbështetjes së Klientit

Savina Kostadinova

Savina Kostadinova

Ekspert i Suksesit të Klientit

Luiza Georgieva

Luiza Georgieva

Ekspert i Suksesit të Klientit

Daniela Miteva

Daniela Miteva

Ekspert i Suksesit të Klientit

Leonard Popa

Leonard Popa

Ekspert i Suksesit të Klientit

Anastasios Vouvalidis

Anastasios Vouvalidis

Ekspert i Suksesit të Klientit

Minyo Ivanov

Minyo Ivanov

Specialist i Mbështetjes së Klientit

Hristian Hristov

Hristian Hristov

Specialist i Mbështetjes së Klientit

Filloni FALAS dhe
Ndërtoni dyqanin tuaj të suksesshëm në internet!

CloudCart është FALAS derisa të arrini të ardhurat tuaja të para prej 1000$!

{domain_start_form}