Omnichannel Marketing

Сè што ви треба за да спроведете ефективен дигитален маркетинг на едно место.

Имеил маркетинг автоматизација

Сега можете да креирате автоматизирани кампањи со приспособена содржина заснована на однесувањето и сегментирањето на корисникот во реално време. Испратете ја вистинската порака во вистинско време.

Вибер автоматизации

Обезбедете персонализирано искуство на вашите корисници директно на Viber! Користете ги опциите за мултимедијални пораки на апликацијата за да го брендирате вашето онлајн присуство и да ги импресионирате потенцијалните клиенти со првата порака.

Уеб Push маркетинг автоматизации

Приспособете ги вашите веб-притисни известувања за да ги зголемите приходите. Најпривлечниот начин да ги задржите корисниците на веб-страницата!

СМС маркетинг автоматизации

Пораки кои се продаваат! Донесете ги вашите клиенти таму каде што се, брзо и ефикасно!

Бизнисот е во CloudCart, добредојдени сте и вие!