Автоматизирани сопствени кодови за попуст врз основа на критериумите за сегментација

Продавајте повеќе со сопствени промотивни кодови создадени за одредени настани или за поединечни чекори во вашата маркетинг кампања

Image

Прилагодени, динамични промотивни кодови

Со оваа функција можете да креирате динамични промотивни кодови кои корисниците можат да ги користат само еднаш во вашата продавница. Со овој напреден приклучок, нудењето сопствени кодови за попуст на клиентите се заснова на нивното однесување во вашата онлајн продавница.

Динамични промотивни кодови од CloudCart - сите маркетинг придобивки што ви се потребни

Icon
Направете ја вашата онлајн продавница подинамична и зголемете ги посетите на неа

Icon
За максимални резултати, комбинирајте промотивни кодови со сегментирани списоци

Icon
Создадете ефикасна маркетинг стратегија за да ги зголемите конверзиите

Icon
Стимулирајте ја вашата продажба, привлечете нови клиенти и создадете лојалност кај старите

Бизнисот е во CloudCart, добредојдени сте и вие!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња