Пакет од првокласни маркетинг апликации

Сè што ви треба за да спроведете ефективен дигитален маркетинг на едно место.

Сегментација

Соберете ги податоците што ви се потребни за да ја подобрите сегментацијата на клиентите во вашата онлајн продавница. Испраќајте високо персонализирани пораки што конвертираат.

Динамички купони кодови

Продавајте повеќе со сопствени промотивни кодови создадени за одредени настани или за поединечни чекори во вашата маркетинг кампања

Форми и скокачки прозорци конструктор

Дали сте уморни од чекање посетителите на вашата онлајн продавница да преземат акција?

Со помош на конструкторот Forms and Popups ќе можете лесно да креирате формулари за претплата и скокачки прозорци, со чија помош ќе ја зголемите стапката на конверзија и ќе заработите повеќе.

Имеил конструктор

Лесниот за користење конструктор за е-пошта CloudCart ви овозможува да креирате убави, приспособливи е-пораки за неколку минути - без користење на код.

Drag & Drop конструктор на целеви страници

CloudCart Landing Page Builder го прави создавањето и дизајнирањето страници лесно и брзо, а резултатот ќе ја натера вашата публика да сака да дознае повеќе за она што го нудите.

CloudCart отзиви

Користете ги прегледите на CloudCart за да генерирате автентични кориснички коментари кои ќе служат како социјален доказ за веродостојноста на вашата онлајн продавница.

CloudCart маркетинг кампања

Со Workflow Builder можете лесно да ги автоматизирате вашите задачи и процеси и да заштедите време и ресурси.

Можете исто така да креирате повеќеканални маркетинг кампањи за максимални резултати

Бизнисот е во CloudCart, добредојдени сте и вие!