Заработете повеќе со автоматизиран повеќеканален маркетинг

Со Workflow Builder можете лесно да ги автоматизирате вашите задачи и процеси и да заштедите време и ресурси. Можете исто така да креирате повеќеканални маркетинг кампањи за максимални резултати

Image
Icon
Насочете го вистинскиот корисник

Подобрете ги вашите маркетинг кампањи со сегментирање на корисниците со лесни за употреба алатки CloudCart и испраќање порака во вистинско време.

Icon
Продадете повеќе од кога било

Запознајте ги вашите клиенти и дознајте како тие се ангажираат со вашите производи за да креираат релевантни маркетинг пораки.

Icon
Користете го вистинскиот канал во зависност од клиентите

Комуницирајте со вашите клиенти и дознајте кој канал да го користите за да се поврзете со нив и да добиете максимален ангажман. Користете SMS, web push, Viber или е-пошта кампањи. Верувајте ни да ви помогнеме да ги постигнете вашите цели.

Icon
Предефинирани workflows

Не се налага да започваш от нулата, защото разполагаш с workflow темплейти, които да ти помогнат да постигнеш маркетинг целите си

Приспособување од големи размери

Дали сакате да активирате клиент кој е неактивен? Или креирајте сопствен промотивен код за одреден производ за кој се заинтересирани вашите клиенти? CloudCart Marketing Suite користи податоци од вашата продавница за да ја приспособи содржината што ја прикажува на секој клиент, да ги препознава клучните дејства на корисникот и да испраќа пораки во вистинско време.

Лесна маркетинг автоматизација

Сакате да ги автоматизирате работните текови?
Направете го тоа со workflow конструкторот, што го олеснува креирањето прилагодени, однапред планирани пораки без потреба од пишување код. Можете исто така да го користите за да организирате контакти во различни сегменти или групи и да додавате ознаки.

Бидете каде и да се вашите клиенти

Icon
Маркетинг преку е-пошта

Продавајте повеќе со ефективни е-пошта што можете да ги креирате за неколку минути.

Icon
SMS маркетинг

Испраќајте профитабилни текстуални пораки со нашата лесна и интуитивна СМС маркетинг платформа

Icon
Viber за бизнес

Користете ги опциите за мултимедијални пораки на Viber за да го брендирате вашето присуство и да ги импресионирате клиентите со првата порака.

Icon
Web push известувања

Вашиот дигитален маркетинг ќе го достигне следното ниво со повеќеканални пораки.

Бизнисот е во CloudCart, добредојдени сте и вие!