Социјалниот доказ кој им е потребен на вашите потрошувачи

Користете ги прегледите на CloudCart за да генерирате автентични кориснички коментари кои ќе служат како социјален доказ за веродостојноста на вашата онлајн продавница. CloudCart го олеснува собирањето и прикажувањето рецензии на продавницата, социјалните медиуми, па дури и на Google. Така, можете да бидете сигурни дека вашите клиенти ги гледаат критиките што ги презентираат во најдобро светло.

Повратни информации и повратни информации

Добијте повеќе повратни информации од вашите клиенти со прецизни алатки кои го олеснуваат споделувањето мислења и оценки. Користете го секое купување како можност да соберете вредни повратни информации што можете да ги искористите за да го подобрите вашиот бизнис.

Водете ја вашата продажба со прикажување на повратни информации од корисниците на вашата веб-страница!

Icon
Добијте повратни информации од вашите клиенти

Со повратните информации на CloudCart можете лесно да добивате мислења преку различни канали за комуникација. Нашиот систем им олеснува на вашите клиенти да даваат детални повратни информации, а вие добивате вредни информации врз основа на кои можете да ги подобрите вашите производи или услуги.

Icon
Извлечете го максимумот од вашите коментари

Нашата маркетинг платформа може да ви помогне да добиете поквалитетни критики за да можете да го извлечете максимумот од повратните информации од вашите клиенти.

Icon
Прашања и Одговори

Со CloudCart имате можност да ги прикажете прашањата поставени од бизнис заедницата и нивните одговори за вашите корисници да можат да научат повеќе за производите за кои се заинтересирани и да донесат подобро информирани одлуки.

Бизнисот е во CloudCart, добредојдени сте и вие!