Omnichannel Marketing

Gjithçka që ju nevojitet për të ekzekutuar fushata efektive të marketingut dixhital në një vend.

Automatizimi i marketingut me email

Programoni fushata automatike me përmbajtje të personalizuar sipas sjelljes së përdoruesit dhe segmentoni listat tuaja në kohë reale. Dërgoni mesazhin e duhur në kohën e duhur.

Automatizimi Viber

Ofroni përvoja të personalizuara një-në-një – në çdo kuti hyrëse! Përdorni opsionet e pasura të mesazheve mediatike të Viber për të markuar praninë tuaj dhe për të bërë përshtypje që në mesazhin e parë.

Web Push Marketing Automation

Personalizoni njoftimet tuaja Web Push për të rritur të ardhurat. Kanali më tërheqës i mbajtjes së faqes në internet

Automatizimi i marketingut me SMS

Rritni shitjet tuaja me marketing të automatizuar dhe të personalizuar SMS që shet. Arrini klientët tuaj aty ku janë, shpejt.

Biznesi është në CloudCart, edhe ju jeni të mirëpritur!