Nxitni më shumë fitime me marketingun e automatizuar shumëkanalësh

Me Workflow Builder, ju mund të automatizoni lehtësisht detyrat dhe proceset për të kursyer kohë dhe burime. Ju gjithashtu mund të krijoni fushata me shumë kanale për të arritur audiencën tuaj përmes kanaleve të shumta për ndikim maksimal.

Image
Icon
Personi i duhur në kohën e duhur

Bëni fushatat tuaja të marketingut më të përshtatshme për klientët tuaj duke i segmentuar me mjetet tona të lehta për t'u përdorur.

Icon
Shitet më shumë se kurrë më parë

Dijeni se cilët janë klientët tuaj dhe si angazhohen me produktin tuaj për të krijuar mesazhe që rezonojnë. Në shkallë.

Icon
Kanali i duhur për klientin e duhur

Flisni me klientët tuaj se ku janë ata për angazhim maksimal, pavarësisht nëse bëhet fjalë për fushata SMS, Web Push, Viber ose Email. Le t'ju ndihmojmë të arrini qëllimet tuaja.

Icon
Rrjedhat e punës para-ndërtimi

Po kërkoni të keni një fillim në rrjedhën tuaj të punës? Shikoni flukset tona të punës të para-ndërtuara – të krijuara për t'ju ndihmuar të arrini në terren!

Personalizojeni në shkallë

Dëshironi t'i tregoni një klienti se sa shumë ju mungon? Ose si të krijoni një kod zbritjeje të personalizuar për një produkt specifik për të cilin klientët tuaj kanë shprehur interes?

"CloudCart Marketing Suite" përdor të dhënat e dyqanit tuaj për të personalizuar përmbajtjen për çdo klient, për të njohur veprimet kryesore dhe për t'u angazhuar me mesazhe me kohë të përsosur. Tregojuni atyre saktësisht se çfarë duan, pikërisht në kohën e duhur.

Automatizimi i marketingut u bë i lehtë

Po kërkoni të automatizoni rrjedhat tuaja të punës? Ndërtuesi ynë vizual i rrjedhës së punës e bën të lehtë krijimin e dërgesave të personalizuara, të planifikuara paraprakisht, pa kërkuar ndonjë kodim.
Me Ndërtuesin e rrjedhës së punës, ju mund të automatizoni disa detyra në rrjedhën tuaj të punës duke përcaktuar një rrjedhë pune automatizimi.

Ky grup rregullash dhe kushtesh aktivizon veprimet që dëshironi të automatizoni, të tilla si dërgimi i emaileve, SMS, mesazhet Web Push ose Viber. Mund të përdorni gjithashtu Workflow Builder për të organizuar kontaktet në segmente ose grupe të ndryshme dhe për të shtuar etiketa.

Jini kudo ku janë klientët tuaj

Icon
Marketingu me email

Nxirrni fjalën dhe shisni më shumë me mesazhe të hijshme të postës elektronike që mund t'i dizajnoni në asnjë kohë.

Icon
Marketing me SMS

Shndërrojini mesazhet në fitim me platformën më të lehtë, më intuitive të marketingut SMS që nxit të ardhura.

Icon
Viber per Biznes

Përdorni opsionet e pasura të mesazheve mediatike të Viber për të markuar praninë tuaj dhe për të bërë përshtypje që në mesazhin e parë.

Icon
Njoftimet Web Push

Po kërkoni ta çoni marketingun tuaj në një nivel tjetër me njoftimet ndër-kanale?

Biznesi është në CloudCart, edhe ju jeni të mirëpritur!

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit