Një grup aplikacionesh marketingu të klasit të parë

Gjithçka që ju nevojitet për të ekzekutuar fushata efektive të marketingut dixhital në një vend.

Segmentimi

Mblidhni të dhënat e nevojshme për të përmirësuar segmentimin e listës dhe filloni të dërgoni mesazhe të hiper-personalizuara që konvertohen.

Kodet dinamike të kuponit

Shitni si të çmendur me kode promovuese të personalizuara që krijohen në ngjarje ose hapa të veçantë të fushatës suaj.

Ndërtues i formave dhe dritareve kërcyese

Jeni të lodhur duke pritur që vizitorët e faqes suaj të internetit të ndërmarrin veprime? Me dritaret kërcyese të faqes në internet, ju mund të jeni në kontroll dhe të rritni shkallën tuaj të konvertimit. Pavarësisht nëse keni nevojë për më shumë shitje ose regjistrime, dritaret kërcyese mund t'ju ndihmojnë të merrni rezultatet që dëshironi.

Projektuesi i postës elektronike

Redaktori i lehtë për t'u përdorur i email-it i CloudCart ju lejon të krijoni email të bukur dhe të përgjegjshëm në pak minuta – pa pasur nevojë të kodoni.

faqet kryesore me Drag & Drop

Ndërtuesi i faqeve fillestare të CloudCart e bën të lehtë si byrek dizajnimin e faqeve që do ta bëjnë audiencën tuaj të dëshirojë të mësojë më shumë rreth asaj që ju keni për të ofruar.

Rishikimet e CloudCart

Gjeneroni komente autentike që bëjnë diferencën. Platforma jonë e fuqishme e bën të lehtë mbledhjen dhe shfaqjen e komenteve në faqen tuaj të internetit, mediat sociale, madje edhe në Google.

Ndërtuesi i rrjedhës së punës

Me Workflow Builder, ju mund të automatizoni lehtësisht detyrat dhe proceset për të kursyer kohë dhe burime. Ju gjithashtu mund të krijoni fushata me shumë kanale për të arritur audiencën tuaj përmes kanaleve të shumta për ndikim maksimal.

Biznesi është në CloudCart, edhe ju jeni të mirëpritur!