Kodet e zbritjeve të personalizuara të automatizuara bazuar në kriteret e segmentimit

Shitni si të çmendur me kode promovuese të personalizuara që krijohen në ngjarje ose hapa të veçantë të fushatës suaj.

Image

Kodet e Kuponit Dinamik të Personalizuar

Funksionaliteti i kodeve dinamike të kuponit ju lejon të gjeneroni kuponë me kod dinamik që përdoruesit mund t'i përdorin një herë në dyqanin tuaj. Me këtë shtojcë të avancuar, ju mund t'u ofroni klientëve kode të personalizuara kupon bazuar në sjelljen e tyre në dyqanin tuaj.

Kodi Dinamik i Kuponit CloudCart vjen me përfitimet për të cilat të gjithë dëshironi në dyqanin tuaj online

Icon
I jep dinamizëm dyqanit tuaj të ecommerce dhe ju lejon të rrisni vizitat

Icon
Kuponët funksionojnë jashtëzakonisht mirë me listat e segmentuara

Icon
Strategji efikase e marketingut për të rritur konvertimet

Icon
Rritni shitjet, shpërbleni klientët dhe krijoni besnikëri

Biznesi është në CloudCart, edhe ju jeni të mirëpritur!

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit