Dëshmi sociale për dyqanin tuaj online

Gjeneroni komente autentike që bëjnë diferencën. Platforma jonë e fuqishme e bën të lehtë mbledhjen dhe shfaqjen e komenteve në faqen tuaj të internetit, mediat sociale, madje edhe në Google. Kështu që mund të jeni të sigurt që klientët tuaj po shohin komentet më me ndikim.

Shqyrtime dhe reagime

Merr më shumë komente dhe komente nga klientët me mjete të drejtuara nga të dhënat që e bëjnë të thjeshtë ndarjen e mendimeve të tyre. Përdorni çdo blerje si një mundësi për të mbledhur komente të vlefshme që mund t'i përdorni për të përmirësuar biznesin tuaj.

Paraqitni komente në faqen tuaj të internetit dhe shisni më shumë!

Icon
Merrni komentet e klientëve

në produktin ose shërbimin tuaj nëpërmjet një sërë kanalesh komunikimi. Sistemi ynë pa fërkime e bën të lehtë për klientët që të ofrojnë komente të hollësishme, kështu që ju mund të merrni komentet që ju nevojiten për të përmirësuar produktin ose shërbimin tuaj.

Icon
Përfitoni sa më shumë nga komentet tuaja

duke trajtuar tema që në fakt frymëzojnë blerjet. Platforma jonë e marketingut mund t'ju ndihmojë të mbledhni komente me cilësi më të lartë që flasin për temat tuaja me konvertim të lartë, në mënyrë që të përfitoni sa më shumë nga komentet tuaja të klientëve.

Icon
Komuniteti Pyetje dhe Përgjigje

inkurajon vetë-edukimin për produktet e dëshiruara duke shfaqur pyetje dhe përgjigje të komunitetit. Kjo i lejon përdoruesit të mësojnë më shumë rreth produkteve për të cilat janë të interesuar dhe të marrin vendime më të informuara.

Biznesi është në CloudCart, edhe ju jeni të mirëpritur!