I ri

Moda

"Fashionista" është një shabllon, i përshtatur për nevojat e industrisë së modës. Është tipike për atë biznes që të mbajë në magazinë shumë produkte nga prodhues të ndryshëm. Tema ofron nënkategori të paraqitura horizontalisht, gjë që lejon që pjesa më e madhe e faqes kryesore të mbetet e dukshme, e ndjekur nga një rrëshqitës i dyfishtë, i përshtatshëm për koleksione plotësuese.

Lloji i biznesit
Veshje & Aksesorë, Shëndeti dhe Bukuria, Produkte sportive

Rrëshqitës i dyfishtë

Paraqitja e dy kategorive në të njëjtën kohë ju lejon të ofroni produkte që komplimentojnë njëra-tjetrën. Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për të ofruar udhëzime gjatë procesit të blerjes. Për shembull, mund t'i jepni një sugjerim vizitorit se si të përputhet një veshje me një aksesor, në varësi të sezonit ose rastit.

Seksioni i produktit

Seksioni i produktit duhet të këshillojë përdoruesin. Shumica e produkteve mund të jenë të disponueshme nga më shumë se një tregtar, por këtu është shansi juaj për të fituar besimin e klientëve. Rregullimi i duhur, struktura dhe prezantimi i qëndrueshëm do të tërheqë vëmendjen e të gjithë vizitorëve dhe do t'i shndërrojë ata në klientë të rregullt.

Rrëshqitësi i markës

Karuseli i markës krijon një ndjenjë sigurie. Konsumatori në mënyrë të pandërgjegjshme vërteton se zgjedhja e tij e një produkti të caktuar është krijuar nga një kompani e njohur dhe e besueshme.

Paralaks

Paralaksi krijon një përvojë dinamike të përdoruesit, por nuk e largon klientin nga produktet e paraqitura. Ajo krijon emocione, dhe në fund të fundit industria e modës ka të bëjë me provokimin emocional.

Artikuj Blogu

Përmbajtja origjinale dhe e larmishme e blogut ju ndihmon të arrini një renditje më të lartë në kërkimin në Google. Seksioni i blogut është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyer për të bërë miq me klientët tuaj. Ju mund të ndani njohuritë tuaja specifike të industrisë, si këshilla për tendencat e modës ose kujdesin për pëlhurën. Në këtë mënyrë klientët tuaj do të kenë një arsye të mirë për të vizituar dyqanin edhe kur nuk planifikojnë një blerje.

Përparësitë

Shablloni është baza për një dyqan të suksesshëm në internet, por gjithashtu jep akses në Drag & Drop Builder, përmes të cilit mund të përmirësoni pamjen e dyqanit tuaj në çdo kohë. Tema është e adaptueshme për versionin celular, si dhe për desktop.

Icon
Tema është e përshtatshme për

 • Një biznes migrues
  që kërkon një mënyrë më tërheqëse për të prezantuar produktet e saj për të përmbushur kërkesat e tregut.
 • Nje start-up business
  që ka grupin e duhur të produkteve, por nuk di si t'i prezantojë ato.
 • Biznesi fizik,
  një ekspert në komunikimin personal me klientët, por ende përjeton pasiguri kur bëhet fjalë për një prani solide në internet.

Icon
Shporta & Arka

 • Zgjedhja e veprimit pas shtimit të produktit në shportë - dërgoni në pagesë / shportë, shfaqni një dritare kërcyese ose lini klientin në të njëjtën faqe;
 • Trego çmimet e produkteve vetëm për përdoruesit e regjistruar;
 • Kujtesa për porosinë e papërfunduar pas një periudhe kohore të specifikuar nga ju;
 • Shtimi opsional i prodhuesit / mënyrës së paracaktuar të pagesës; Çmimi minimal i porosisë; Sasia minimale e porosisë;

Icon
Marketingu dhe konvertimet

 • Blog
 • Formulari i kontakteve
 • Faqe FAQ
 • Produkte të ngjashme
 • Merketing me email
 • Oferta Upsell & Cross Sell
 • Widgets pop-up
 • Zgjedhjet e produkteve

Ndërtuesi i faqeve

Zhvilloni aftësitë tuaja të marketingut me ndërtuesin zvarrit dhe lëshoni të faqeve të uljes informative dhe promovuese.

Image
Icon
Madhësia është e rëndësishme

Vendosni proporcionet e sakta të fotove për të përmirësuar prezantimin e produktit dhe konvertimet e klientëve.

Icon
Kreu dhe fundi i personalizueshëm

Personalizoni kokën dhe fundin e dyqanit tuaj për ta bërë lundrimin sa më të përshtatshëm.

Icon
Ngjyrat janë të fuqishme

Ndryshoni me lehtësi ngjyrat sipas vizionit tuaj për të krijuar pamjen dhe disponimin e duhur për dyqanin tuaj.

Icon
Fonti flet

Shkronja juaj e zgjedhur ka fuqinë të ndikojë në komunikimin tuaj dhe të krijojë besim te vizitorët tuaj.

Image

BDizajn i bukur dhe intrigues për dyqanin tuaj online

Uebfaqja jonë përdor cookie. Mësoni më shumë rreth politikës sonë të privatësisë dhe politikës sonë të kukit